Holivudska diva se udala za tajnovitog Sinišu – a venčanica je spektakl

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Drugo venčanje para bilo je glamurozno!

Holivudska diva Kloi Sevinji i Siniša Mačković, direktor galerije balkanskog porekla, po drugi put su se venčali u Konektikatu — dve godine nakon građanske ceremonije u Njujorku.

Venčali su se pred svojom porodicom i prijateljima, u zajednici crkve Talmadž Hil u Darijenu, primorskom gradu u kojem je Kloi odrasla.

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica je izgledala božanstveno u beloj haute couture haljini Jean Paul Gaultier koju je dizajnirao Glen Martins. Nosila je i elegantnu punđu, dok joj je bidermajer bio sačinjen od kala.

Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon ceremonije, mlada i mladoženja su uskočili u vintage Mercedes kabriolet sa natpisom „Upravo venčani“.

Par se prvi put venčao 9. marta 2020, dva meseca pre rođenja sina. Ceremonija je održana oko nedelju dana pre nego što je Njujork ušao u karantin na početku pandemije. Sevinji je tada nosila crnu haljinu.

Ovo je prvi brak glumice, koja je ranije bila u vezi sa Vinsentom Galom, glumcem Džejsonom Sigalom i pevačem iz grupe Pulp Džarvisom Kokerom.

Kako piše Page Six, Siniša Mačković je srpskog porekla. Međutim, on je na Instagramu objavio svoja lična dokumenta na kojima se vidi da je rođen u Zagrebu.

On radi kao direktor Karma umetničke galerije u Njujorku od 2011. godine, navodi njegov LinkedIn profil.

***

Bonus video: Dodela Oskara 2022. – poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram