Venčanica snaje Bekamovih je pravo umetničko delo

Bekam
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ceo svet bruji o venčanju Bekamovog sina, kao i o haljini izabranice koja je spektakluarna.

Venčanje o kom se priča danima krunisano je bajkovitom haljinom izabranice Bruklina Bekama, koja je šivena po narudžbini.

Nikola Pelc je nosila dugačku venčanicu brenda Valentino koja je bila prekrivena još dužim velom. Veo je oivičen belim vezom u stilu čipke koji takođe možemo primetiti i na rukavicama od tila do nadlaktica.

Haljina je bila rezultat jednogodišnjih dogovora sa timom kreativnog direktora Valentina – Pier Paola Picciolija, a zbog nje je mlada dva puta putovala u Rim i imala je dve ture isprobavanja u Americi.

S obzirom na to koliko je njen autfit imao detalja, nije imala potrebe da ukrašava sve prenaglašenim nakitom. Nosila je samo prsten i jednostavne dijamanstke minđuše.

Široke bretele savršeno su oblikovale njen dekolte, a šminka je bila svedena, ali efektna.

Njena kosa je bila stilizovana prema onome što je Vogue nazvao ‘odom Klaudiji Šifer ’90-ih’.

„Uvek sam mislila da želim da imam kosu napola podignutu, napola spuštenu, a odlučile smo se za duge šiške sa raspuštenom, prirodnom kosom“, rekla je.

Adir Abergel, koji joj je stilizovao kosu, rekao je da su spontani pušteni repovi Brižit Bardo – takođe poslužili kao inspiracija. A, takođe je ofarbao u par nijansi svetlije plave uoči ovog važnog dana.

„Sve je bilo u tome da njena kosa bude lepa, meka i glatka“, rekao je.

I moramo priznati, sve se savršeno uklopilo.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram