Svadba Kolumbijke i princa Lihtenštajna je sudar dva sveta

Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Kraljevsko venčanje na egzotičnoj destinaciji!

Princ Jozef-Emanuel (32), sin princeze Margarete od Luksemburga i princa Nikolausa od Lihtenštajna, oženio je Kolumbijku Klaudiju Ečavariju, u njenom rodnom gradu na obali Kariba.

Mediji pišu o ekstravagntnoj proslavi, a par je izgovorio „da“ unutar prelepe crkve Iglesija de San Pedro Klaver.

Klaudija je odabrala seksi venčanicu, koja je otkrivala njena ramena i dekolte. Pratila ju je raskošna suknja i veo, kao i rukavi spektakularnog volumena.

Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Jozef-Emanuel i Klaudija objavili su veridbu u julu 2021, nakon venčanja njegove sestre, princeze Tereze od Lihtenštajna i grofa Kajetana od Toring-Jetenbaha u Austriji.

Princ, koji je na svadbi nosio klasično odelo na pruge, žuti prsluk i prugastu kravatu, najmlađi je sin princeze Margarete od Luksemburga i princa Nikolausa od Lihtenštajna.

Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Rođen je u Belgiji, gde mu je otac bio ambasador, a trenutno je 16. u redu za tron Lihtenštajna. Ali Jozef-Emanuel je član ne samo jedne, već dve kraljevske porodice, budući da je unuk pokojnog velikog vojvode Žana od Luksemburga i Žozefin-Šarlot od Belgije po majčinoj strani.

Preselio se u Veliku Britaniju u mladosti kako bi pohađao Kraljevsku vojnu akademiju, a nakon diplomiranja pridružio se Irskoj gardi.

Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Njegova izabranica, Kolumbijka Klaudija, odrasla je u Majamiju i Ženevi, a trenutno živi u Londonu. Ćerka je čuvenog biznismena.

Mlada je veoma popularna u Kolumbiji nasledila je preduzetnički duh svoje majke, vlasnice modne i dekorativne kompanije Casa Chikui. Klaudija je suosnivač Si.Collective, zajednice latinoameričkih modnih kreatora, a cilj joj je da promoviše talenat u regionu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram