Bajkovito italijansko venčanje princeze od Lihtenštajna

Foto: Frank Rollitz/Schneider-P / Sipa Press / Profimedia

Princeza Mari Astrid od Lihtenštajna na trenutak nas je uverila da bajke zaista postoje. Ćerka princeze Margarete od Luksemburga i princa Nikolausa od Lihtenštajna udala se za Ralfa Vortingtona u Kapalbiju u Italiji, a sama ceremonija, kao i njena haljina, izgledali su božanstveno.

Plemkinja je blistala u elegantnoj venčanici ukrašenoj vezom, a nosila je i dragocenu tijaru iz bogate riznice kraljevske porodice Lihtenštajna.

Ona se udala samo mesec dana posle svoje sestre, koja takođe nedavno venčala za Emanuelea Musinija, preduzetnika.

Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza i njen suprug imali su široke osmehe dok su fotografisani sa porodicom ispred katedrale Orbetelo u Toskani, pre nego što su otišli ​​u crvenom kabrioletu kojim je upravljao mladoženja.

Foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nevestina tijara, izrađena od dijamanata, srebra i zlata, datira iz devetnaestog veka. Šlep venčanice je bio spektakularan – čak četvoro gostiju venčanja moralo je da joj pomogne kako bi ušla u katedralu.

Zvanice venčanja bili su istaknuti pripadnici evropskog plemstva.

Izabranik princeze je Amerikanac. Ralf Vorthington je sin Ralfa Vortingtona četvrtog, a njegov pradeda osnovao je kompaniju Metropolitan Oil. Sada radi kao generalni partner u jednoj od porodičnih kompanija, Agawam Hospitality Group.

Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza Astrid je radila kao menadžerka u Londonu kada su se prvi put sreli, a diplomirala je na Londonskoj školi za biznis i finansije. Ona je takođe vešta u kuhinji jer ima diplomu prestižne kulinarske škole diplomu Le Cordon Bleu.

***

Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram