Čuveni Mič Bjukenon danas uživa s 28 godina mlađom suprugom

čuvari plaže
Foto: Collection ChristopheL / AFP / Profimedia

Najpoznatiji spasilac sa malih ekrana, Mič Bjukenon, ostao je poznat po seriji koju smo svi voleli devedesetih. Danas on i dalje povremeno bude u žiži javnosti, između ostalog zbog braka sa skoro tri decenije mlađom suprugom.

Okružen plavoskom lepoticama, glumac Dejvid Haselhof bio je glavni junak serije Čuvari plaže, u kojoj smo pratili razne avanture na obalama čarobne Kalifornije.

Zanimljivo je da je za razliku od ostatka ekipe, Dejvid i pre ove serije bio veliko ime u branši jer je igrao u serijama „The Young & the Restless“ i „Knight Rider“.

I posle Čuvara plaže on je nastavio karijeru, pa se pojavio i u ostvarenju „Beywatch Nights“.  Imao je i svoju društvenu mrežu, dosta se bavio i pevanjem, ali svet su neretko obilazile i vesti zbog njegovih skandala.

Naime, jednom je Dejvid prilično pijan demolirao hotelsku sobu u Londonu, udario doktora, a videli smo i snimak kako pijan na podu kupatila pokušava da jede burger.

Međutim, sve te ružne scene kao da su iza njega.

Kaže kako vodi zdrav život, redovno trenira, prati savete nutricioniste i što je najvažnije – uživa u ljubavi sa trećom suprugom.

On je od 2018. godine u braku sa Hejli Roberts, koja je glumica i manekenka. Da jako voli svoju 28 godina mlađu suprugu, Dejvid je pokazao i proslavom svog 69. rođendana.

Pre nje Dejvid je bio u braku sa Ketrin Hekland, od 1984, ali razveli su se posle pet godina. Sa drugom ženom Pamelom Bah ima dvoje dece.

Godine 2013. je upoznao Hejli, zavoeli su se, pet godina kasnije venčali i sada žive punim plućima.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram