Kako danas izgleda francuska glumica Izabel Ađani?

Izabel Ađani Foto: SNC / AFP / Profimedia

Diva francuskog filma iz naslova bogatu karijeru započela je 1970. godine, ulogom Roz u ostvarenju Le petit bougnat. Zatim su se ređale druge role, kako na velikom, tako i malom ekranu, gde je generacije gledalaca zadivila svojim talentom, ali i lepotom, na koju niko ne ostaje imun. Danas je ona negovana dama, za kojom se i dalje okreću, a ukoliko ostanete sa nama u narednih nekoliko minuta saznaćete i zašto.

Neočekivano, ali na opšte zadovoljstvo, među poznatim ličnostima u prvom redu revije brenda Dior, u okviru Nedelje mode u Parizu, bila je i Izabel Ađani. Kao što smo već naveli, ona je legenda francuske kinematografije i jedna od najlepših žena u svojoj zemlji, ali i šire, te je svojim prisustvom uveličala ovaj događaj.

Ađani je okupljenim fotografima pozirala u klasičnoj crnoj pelerini, beloj košulji i uskim pantalonama pepito dezena. Uz to je ponela jednostavne crne detalje, u vidu kape, rukavica, torbice i potpetica. Jedina zamerka bila bi ta što je svoje prodorne i magnetski plave oči sakrila iza sunčanih naočara širokih okvira, piše City Magazine.

Izabel Ađani Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako biste vi ocenili ovo modno izdanje, i da se slažete da lepota nema rok trajanja?

BONUS VIDEO: Joga vežbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram