Kako danas izgledaju lepotice iz „Čuvara plaže“

Poznati 29. jun 202121:35 > 22:30
Foto: - / SNAP / Profimedia

Na prve taktove naslovne teme "Spasilačke službe" odmah nam se u misli vraćaju scene dugačkih kalifornijskih peščanih plaža, uzburkani talasi okeana i likovi legendarnih spasioca iz serije koju smo naprosto obožavali u 90-ima.

„Spasilačka služba“ premijeru doživela je 1989. godine, ali otkazana je nakon samo jedne sezone. Međutim, Dejvid Haselhof koji je glumio lik glavnom spasioca Miča Bjukenona smatrao je da ideja o seriji koja prati doživljaje spasioca itekako ima potencijala pa je odlučio da je oživi i preuzme ulogu izvršnog producenta, piše zadovoljna.hr. 

Pamela Anderson nekad i sad, Čuvali plaže, serija
Foto: FremantleMedia Ltd / Shutterstock Editorial / Profimedia / EPA-EFE/J.P.GANDUL

Novo ruho o nova scenaristička i glumačka ekipa pokazala se kao pravi spas za „Spasilačku službu“, ali niko nije mogao ni pretpostaviti da će serija o profesionalnim i ličnim izazovima spasioca zapravo postići tako velik uspeh.

Zanimljivo je kako je u vreme originalnog prikazivanja 65 posto publike ove serije zapravo činila ženska publika od 18 do 34 godine.

Jedan od producenata serije Daglas Švarc objasnio je kako su nakon pet godina istraživanja fokus-grupa ustanovili da je serija najprivlačnija toj demografskoj grupi zato što su njeni glavni likovi snažne i nezavisne žene, heroine koje su jednake muškarcima i spašavaju živote.

Jedna od njih bila je i poručnica Stefani Holden koju je prikazala glumica Aleksandra Pol.

Apsolutna ikona „Spasilačke službe“ je Pamela Anderson koja je u seriji glumila C.J. Parker.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram