Cicipas i njegova devojka su najlepši par Vimbldona, a njena izjava o seksu zaludela je uzdržane Britance

Foto:printscreen/instagram.com/steftsiace

Kažu da srodne duše liče, a oni su pravi primer toga.

Poznati grčki teniser Stefanos Cicipas i njegova koleginica španska teniserka Paula Badosa ovog puta najveću pažnju privlače van terena.

Teniske zvezde su trenutno glavna tema na Vimbldonu, a najintrigantniji je njihovi zajednički Instagram nalog, kao i Badosino otkriće na konferenciji za medije o seksi snu u kojem je akter njen sadašnji dečko.

Već trećeg dana turnira na površinu su isplivale vesti o velikoj ljubavi slavnih tenisera, što je Cicipas i potvrdio na konferenciji posle dobijenog meča, nazvavši Paulu svojom devojkom.

Ipak, nakon što je Badosa zadobila povrede zbog kojih je bila primorana da se povuče iz singla i dubla sa svojim dečkom koji je peti najbolji igrač na svetu, Stefanos Cicipas i Paula Badosa zanemarili su razočaranje što nisu zajedno igrali mešoviti dubl na Vimbldonu uživanjem u romantičnom vikendu i istraživanjem Londona.

Par je uživao u večeri u Salt Bae’s Nusr-Et Steakhouse u Najtsbridžu, gde odrezak košta i do 680 funti, ali i odlasku u Harrods zarad šoping terapije. A sve to su i podelili na svom zajedničkom Instagram nalogu tsitsidosa.

Najslađa objava koju je par servirao jeste slika poljupca uz zalazak sunca u Hajd parku. Čini se da je Cicipas, iako u karijeri nikada nije uspeo da pređe četvrto mesto na rang listi, na privatnom planu zakucao as i obezbedio sebi prvo i jedino mesto u Paulinom srcu.

Cicipasa i Badosa

Međutim, iako više ne kriju vezu i maksimalno uživaju u ljubavi, njihova imena krase naslovne strane svih časopisa. Interesovanje za njihovu vezu je eskaliralo kada je Badosa ispričala tokom konferencije za novinare o svom škakljivom erotskom snu.

Foto:printscreen/instagram.com/steftsiace

„Da, pa, povređena sam u Australiji. Gledala sam njegov meč, finale. Naravno da sam patila od džet lega, jer sam bila u Španiji. Odlučila sam da pogledam taj meč“, rekla je ona.

„Iznenađujuće, jer ja nikad ne sanjam tenisere, ali sam njega sanjala te noći, da smo oboje osvojili Australijan open. Onda je bilo kao da smo imali veoma romantičan trenutak, ali neću da objašnjavam. Samo ću to ostaviti tako (Smeh).“

To je bilo dovoljno da zagolica maštu novinarima, te britanski mediji ne prestaju da pišu o teniskom paru.

Iz svega priloženog može se zaključiti da su ludo zaljubljeni, a Cicipas je špansku lepoticu nedavno okarakterisao kao svoju ‘srodnu dušu’.

Foto:printscreen/instagram.com/steftsiace

On je skoro izjavio da se oseća srećno i zadovoljno za Eurosport.

„Nisam ranije osetio takvu vrstu veze ni sa kim. Ne želim da zvučim jezivo ili bilo šta, jer to je realnost i to je ono sa čim se suočavam. Izuzetno sam blagoslovljen i srećan što je to došlo u ovoj fazi mog života“, izjavio je poznati teniser.

On je uz to dodao i da mora da radi ono što voli i može to da radi sa nekim ko ga potpuno razume.

„Njen um me zanima više od bilo čega drugog“, istakao je Cicipas

On je i objasnio razliku između obične strasti i dubokog odnosa i prave ljubavi: „Naravno da postoji privlačnost, ali ponekad je to samo interakcija duše i zaljubljivanje u njen um. Veoma je retko da se ovakve stvari dešavaju.“

Prema skorijim objavama može se zaključiti da par trenutno boravi u Madridu, daleko od tenisa i reketa, dok sve slobodno vreme posvećuju jedno drugom.

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram