Ko je muškarac koji grli Slobodu Mićalović u njenom najizazovnijem izdanju u karijeri

Sloboda Mićalović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Divno prijateljstvo Slobode Mićalović i najpoznatijeg ginekologa u Srbiji.

Na Banja Luka festu koji je nedavno održan među mnogobrojnim poznatim ličnostima bile su i sestre Mićalović.

Sloboda i Dragana Mićalović Foto: Indir Merdanović

Pored Slobodine haljine koja je privukla dosta pažnje kao omaž čuvenom vrtoglavom šlicu koji je svojevremeno na crvenom tepihu Oskara nosila Anđelina Džoli, svi su se pitali ko je muškarac sa kojim se glumica slikala.

Foto:printscreen/instagram.com/sloboda_micalovic_boba/ @banjaluka.fest/Indir Merdanović; Jennifer Graylock / INSTAR Images / Profimedia

U pitanju je najpoznatiji ginekolog u Srbiji – Dejan Dimitrijević.

Njih dvoje već dugo veže prisno prijateljstvo, odnosno kumstvo. Koliko uživaju u zajedničkom vremenu, povremeno podele i na društvenim mrežama.

Inače, doktor je rado viđen gost i na imanju u Čortanovcima gde Sloboda i Vojin Ćetković imaju kuću.

On je tamo bio među zvanicama i pre dve godine, kada su njih dvoje napravili veliku zajedničku žurku povodom Vojinovog 50. rođendana i Slobodinog 40.

Doktor Dejan Dimitrijević je, prema mišljenju žena, jedan od najboljih ginekologa u Srbiji. Ranije je on za Zadovoljnu kazao zašto voli svoj posao.

“Glavni razlog zašto veliki broj žena dolazi kod mene, da im vodim trudnoću, jeste maksimalna posvećenost pacijentima i ljubav koju osećam prema svom poslu. Ovaj posao i ne može da se radi, osim ako nisi zaljubljen u njega. Faktički sam 24 sata u poslu, ako nisam u bolnici, onda sam pri telefonu i uvek dostupan. Ne postoji dan kada ‚ne radim‘. Takođe u odnosu sa ženama koje čekaju bebu i koje su veoma osetljive, mora da postoji doza ljubaznosti i neposrednosti. To je ženama jako važno jer one treba da osećaju sigurnost u svakom trenutku, tokom cele trudnoće, koja je nepredvidiva. Njihov lekar je tu da ih uputi, da pruži neku vrstu zaštite, da savete i tome slično. Najvažnija je stručnost i profesionalnost, to svako želi da vidi i da oseti, pre svega“, kazao je za Zadovoljnu specijalista ginekologije i akušerstva dr Dejan Dimitrijević, koji radi u GAK „Narodni Front“.

***

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram