Čestitka Gorana Bogdana ženama za Osmi mart je najduhovitija ikada

Dusan Milenkovic/ATAImages

Poznati hrvatski glumac Goran Bogdan čestitao je na Instagramu ženama Osmi mart - i to na genijalan način.

Goran Bogdan je jedan od najpopularnijih glumaca u regionu, a o tome svedoče i brojne uloge koje je sjajno odigrao – „Senke nad Balkanom“, „Močvara“, „Vreme zla“, „Otac“…

Glumac je aktivan na Instagramu i svaka njegova objava privuče veliku pažnju, posebno pripadnica lepšeg pola. A najnovija slika je posebno oduševila žene, a ujedno ih i slatko nasmejala.

Goran Bogdan je jutros čestitao Osmi mart ženama na vrlo originalan način. On je pozirao nasmejan u bademantilu, a imao je i crveni ruž.

„Sretan nam 8. Mart. Trebat će nam…“, napisao je u opisu.

Ova hit fotografija je odmah naišla na oduševljenje svih žena koje ga prate, a komentari se samo nižu.

„Tako to rade pravi muškarci“, „Najduhovitija čestitka koju sam videla, hvala“, „Bravo“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotke.

„Lutko moja.. svi me za tebe pitaju“, glasio je jedan komentar.

Oduševljenje nije krila ni Goranova koleginica Ana Franić koja je napisala „Najlepša si“.

Da podsetimo,Goran Bogdan uživa u vezi sa sprskom glumicom Jovanom Stojiljković od 2017. Glumački par se upoznao na snimanju serije „Senke nad Balkanom“, a zatim su zajedno glumili u seriji „Područje bez signala“.

Oni žive malo u Zagrebu, malo u Beogradu, malo u gradovima gde su angažovani na seriji ili filmu. Gde god da su u datom trenutku smešteni, emotivni partneri uživaju u zajedničkom životu i svom malom svetu iza četiri zida i u njega ne primaju nikog.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram