Najlepši srpsko-hrvatski par retko viđamo zajedno, a svi pričaju o njihovoj novoj fotki

Goran Bogdan
Foto: Sophie Mutevelian/BSkyB/Kobal / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lepi, mladi, harizmatični.

Preksinoć je počelo treće izdanje Ponte Lopuda, festivala koji će kroz pet dana pružiti mogućnost talentima iz cele regije da se sretnu s nekim od najznačajnijih imena iz sveta filmske industrije.

A na festival je stigao i hrvatski glumac Goran Bogdan (42) u pratnji svoje devojke, srpske glumice Jovane Stojiljković.

Dvoje uspešnih i harizmatičnih ljudi pozirali su zagrljeni, nasmejani i ponovo pokazali skoliko je stamena njihova veza.

Foto: John Pavlish/promo film.pontalopud.hr

Zaljubljeni i srećni opet su jasno stavili do znanja da je njihova veza i dalje jaka.

Goran je pozirao zagrljen i sa širokim osmehom sa svojom 11 godina mlađom izabranicom.

Podsetimo, oni su u ljubavnoj vezi od 2017, upoznali su se na snimanju serije „Senke nad Balkanom“, a potom zajedno glumili u seriji „Područje bez signala“.

„Veliko zadovoljstvo mi je da snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje“, otkrila je Jovana kada se put pojavila s dečkom na premijeri filma „Otac“ 2021. godine.

Od tog trenutka, tek povremeno se na društvenim mrežama pojavi pokoja zajednička objava, iako smo ih viđali zajedno na nekim javnim dešavanjima. Pričalo se i da ju je Goran nedavno upoznao sa roditeljima, te da su je lepo prihvatili.

Glumački par živi malo u Zagrebu, malo u Beogradu, malo u gradovima gde su angažovani na seriji ili filmu. Gde god da su u datom trenutku smešteni, emotivni partneri uživaju u zajedničkom životu i svom malom svetu iza četiri zida i u njega ne primaju nikog.

Jovana je nedavno u jednom intervjuu naglasila da njihovu ljubav želi da sačuva samo za njih.

BONUS VIDEO: