Kako je Goran Bogdan za mesec dana smršao 18 kilograma

Foto: Instagram/bogdangoranbogdan

Poznati glumac je za sebe rekao da je veliki gurman, ali je za ulogu u filmu "Otac" morao drastično da smrša. Kako mu je to pošlo za rukom?

Čak 18 kilograma za mesec dana je Goran Bogdan smršao pre početka snimanja filma „Otac“. Za hrvatsku Gloriju tada je ispričao da je zbog uloga često imao skokove i padove kilaže.

„Moram paziti, ipak je to moj glumački alat. Mislim da sam u vježbanju kao i svi drugi. Kada uspijem povezati nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj ugodni umor nakon vježbanja i jedva čekam sljedeći termin. No, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulijenim i postane mi naporno razmišljati o utezima. Doduše, dosta toga ovisi i o ulozi za koju se pripremam. Zbog Oca sam smršavio 18 kilograma u nešto više od mjesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu Močvara, koji se trenutačno prikazuje u Srbiji, morao sam se udebljati“, ispričao je Bogdan.

A da bi toliko smršao za kratak period, morao je da ima pomoć trenera.

„Imao sam vrhunskog trenera uz kojeg je sve bilo lakše. Kada imam neki cilj, a ovdje je bilo jasno da lik mora biti jako mršav, onda sam discipliniran. Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osjetio kroz naporne vježbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik“, rekao je glumac.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram