Fotografije Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković iz noćnog provoda zrače ljubavlju

Goran Bogdan
Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ljubav cveta.

Hrvatsko- srpski glumački par Goran Bogdan i Jovana Stojiljković retko imamo prilike da viđamo zajedno u javnosti jer se oni maksimalno trude da svoju intimu sačuvaju za sebe.

Hrvatski glumac i njegova 12 godina mlađa koleginica odlučili su da se malo opuste i zabave, te su izašli u noćni provod u Beogradu. Oni su uslikani na nastupu hrvatskog rok benda Prljavo kazalište u jednom prestoničkom klubu, a po fotografijama se može videti da su se sjajno proveli.

Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages.
Antonio Ahel/ATAImages.
Antonio Ahel/ATAImages.

Osmehe sa lica nisu skidali i primetno je da ljubav prosto iz njih isijava.

U njihovom društvu je bila i pevačica Marija Mirković, bivša članica grupe Frajle, koja se uslikala sa Goranom.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages.

Podsetimo, oni su u ljubavnoj vezi od 2017, upoznali su se na snimanju serije „Senke nad Balkanom“, a potom zajedno glumili u seriji „Područje bez signala“.

„Veliko zadovoljstvo mi je da snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje“, otkrila je Jovana kada se put pojavila s dečkom na premijeri filma „Otac“ 2021. godine.

Od tog trenutka, tek povremeno se na društvenim mrežama pojavi pokoja zajednička objava, iako smo ih viđali zajedno na nekim javnim dešavanjima. Pričalo se i da ju je

Goran nedavno upoznao sa roditeljima, te da su je lepo prihvatili.

Glumački par živi malo u Zagrebu, malo u Beogradu, malo u gradovima gde su angažovani na seriji ili filmu. Gde god da su u datom trenutku smešteni, emotivni partneri uživaju u zajedničkom životu i svom malom svetu iza četiri zida i u njega ne primaju nikog.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram