Bosanka koja je postala šeikova 23. žena i onda nestala

Alma Tucaković Foto:printscreen/instagram/alma_tucakovic

Ostavila je karijeru pevačice i poručila da ide u bolji život.

Bosanska pevačica Alma Tucaković bila je regionalna zvezda folk muzike, a onda je 2014. potražila sreću u Saudijskoj Arabiji.

Arapski vladari nafte, moćni šeici, poznati su po tome da imaju i po nekoliko žena, a neke od njihovih izabranica i mezimica su prave lepotice.

Za njihovu pokornost i vernost, arapski šeici nagrađuju ih životom okupanim luksuzom i glamurom, a jedna od dama kojoj je uspelo da osvoji upravo takvog jednog saudijskog bogataša je i Alma Tucaković, regionalna pevačica.

Naime, Alma (42) je bosanska pevačica koja je otišla u Dubai u potrazi za boljim životom te se tamo udala za lokalnog šeika i postala mu 23. žena. Tom je vešću iznenadila celu regiju, ali i razočarala brojne fanove kada je odlučila da napusti estradu.

‘Ne želim više da pevam, jer sam se uverila da postoji bolji život koji mogu da izgradim’, rekla je tada i dodala da se od pevačke karijere oprostila.

‘Više od deset godina sam se bavila narodnom muzikom. Završila sam nižu i srednju muzičku školu i muzika mi je u krvi od rođenja. Kada sam se jednom prilikom vratila iz Australije, koja me iscrpila do kosti, shvatila sam da iskreno nemam snage da nastavim i morala sam da odlučim’, rekla je Alma o svojoj muzičkoj karijeri i njenom kraju.

Mnoge je iznenadilo što se plavokosa Alma pretvorila od uspešne pevačice u poslušnu 23. suprugu lokalnog moćnika iz Dubaija, ali pevačicu komentari zlobnika i dušebrižnika nikada nisu zanimali. Ona je znala po šta je došla – i to je i dobila.

‘Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u šta uveravati. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem da živim. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde dišem slobodno’, izjavila je svojevremeno Alma koja je poznata po hitu ‘Bezobrazno’.

Iako je sve neko vreme delovalo idilično, a Alma se neprestano hvalila bogatstvom u kojem uživa, spala je na niske grane. Šuškalo se kako je ili izmislila šeika ili je učinila nešto što ga je najutilo, pa je prestao da joj finansira život u Saudijskoj Arabiji.

Tako je počela da pohađa časove škole šminkanja i menadžmenta u Dubaiju, a jedno vreme je i vodila frizerski salon. Redovno se čak i tada hvalila svojim životom, a Instagram joj je goreo od fotografija na kojima uživa, a zatim je sve preko noći jednostavno stalo – a Alma je nestala.

Osvanula je na njenom Instagramu samo jedna objava u kojoj je pisalo – ‘Svi čekaju da pogrešiš, Bog te čeka da se pokaješ’, a sve su druge fotografije iz prošlosti pobrisane.

Od tada do danas Alme više nema na društvenim mrežama, a niko ne zna gde je i šta radi danas. Možda je šeikova žena, možda se odselila u neku drugu zemlju, a možda joj je jednostavno dosadilo da bude meta zlih jezika i medija, pa je prestala da deli intimu s javnošću. Neki su takođe posumnjali da ju je zadesila mnogo mračnija sudbina i da je ubijena.

U svakom slučaju, njena zanimljiva sudbina ne prestaje da fascinira javnost, prenosi story.hr.

***

Bonus video: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest