Adel pokazala kako sad izgleda – imamo preobražaj decenije

Poznati 20. sep 202110:23 > 12:46
Adel
Adel, Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adel jeste mnogo smršala, ali to je tek osnova njene čudesne transformacije - nove fotke su dokaz.

Kraljica hitova je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija i ponovo privukla pažnju sjajnim izgledom.

Izgledala je fantastično u crnoj haljini koja joj je savršeno naglašavala figuru. Beli puf rukavi ovom stajlingu dali su dozu retro glamura na događaju kom je prisustvovala sa svojim momkom Rič Paulom, koga možemo videti listajući slike.

Fanovi su oduševljeni što su pevačica i Rič napokon ‘ozvaničili’ svoju vezom objavljivanjem fotke na Instagramu, Adel je uz slike ostavila jednostavan opis sa emotikonom srca i fanovi su odgovarali istom merom.

Adel je povezivana sa Ričom još od jula, kada su viđeni da idu na utakmicu NBA-a.

Ipak, ponovo je u prvom planu njena neverovatna transformacija, koja uključuje 45 kilograma manje, ali i novu samouverenost i stil.

Adel svoju novu figuru i te kako naglašava i niko nema problem sa tim, a dijeta kojom je skinula 45 kilograma bila je hit prošle godine.

Čak se u jednom intervjuu i našalila: “Znam da izgledam mnogo, mnogo drugačije nego poslednji put kad smo se videli, ali to je sve zapravo zbog restrikcija zbog pandemije, morala sam da putujem ‘lakše’, tako da sam mogla da ponesem samo pola sebe. A, ovo je polovina koju sam izabrala.”

Njen bivši lični trener je skoro otkrio tajnu njene neverovatne promene “Ona vežba, mada smatram da je 90% napretka upravo – dijeta.”

 

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram