Vedrana Rudan o Severini: „Samo bi moja mater bila gora“

Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC; privatna arhiva instagram

Vedrana Rudan je u jutarnjem programu bila upitana za Severinin slučaj koji je protresao region. Imala je šta da kaže.

Severinu je opisala kao najmoćniju ženu u istoriji Hrvatske, zbog čega je, kako kaže, idealna meta.

„Severina je idealna meta za državu, treba silovati Severinu. I onda šalješ poruku svim ostalim ženama koje ne mogu doseći taj nivo. Ako država Hrvatska siluje Severinu, a silovala je kroz sudove, sudske odluke, kroz moć koju su doživljavali hrvatski mužjaci. Ja njenom partneru ne zameram ništa, on ima pravo da se bori svim oružjima, jer znamo kakvi su mužjaci. Ali država Hrvatska je nama ženama, koje nismo Severina, poslala poruku: Budete li se bunile, budete li tražile pravdu, budete li mislile da ćete se izboriti za bilo šta – proći ćete kao Severina, ukrašćemo vam dete“, komentarisala je Rudan.

Severina je podelila njeno gostovanje na mrežama.

„Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila “gora” od nje. Mater držin „na lancu“ već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane“, napisala je Seve.

Podsetimo, u potresnom intervjuu koji je dala za H-Alter, Severina je progovorila o paklu koji je prolazila u vezi sa Milanom Popovićem, ali i čitavoj mreži institucija i ljudi koji su joj kao majci godinama nanosili patnju.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram