Severina: Kako ću sinu objasniti „filmić“

Poznati 16. sep 202121:33 > 22:03
severina
Foto:Zoran Lončarević

Severinin intervju koji je dala za H-Alter poljuljao je javnost, a jedan deo odnosi se i na seks snimak iz 2004. Tačnije na odnos njenog bivšeg supruga Milana Popovića, ali i osoba koje misli da je povredila, te njenog sina s kojim će kad-tad razgovarati o tome.

„Na početku naše veze, jedna stvar koja mi je signalizirala da Milanu nije stalo do mene bilo je njegovo pitanje koliko sam naplatila taj filmić. Sramotno! Želim poručiti mladim djevojkama da budu oprezne i da paze što čine“, rekla je Seve u velikom intervjuu za H-Alter u kojem je otkrila kroz šta je sve prolazila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Otkrila je da joj je Milan pretio novim porno snimkom, a izvinila se onima koje je „filmić“ iz 2004. zaista povredio.

„Svjesna sam da postoje tri osobe koje sam time povrijedila, i želim im se ispričati. A to su djeca i supruga mojeg partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja trebam ispričati. Ali jako je znakovito da od te 2004. do danas nitko nije spominjao patnje te djece, a svi su sada jako zainteresirani kako će to doživjeti moj sin koji u to vrijeme nije bio ni rođen“, istakla je pevačica.

Što se tiče malog Aleksandra, svesna je da će se njen sin susresti s tim. Zato planira da prethodno čuje od nje.

„Svjesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procijenim da je vrijeme, sama ću mu to reći i htjela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jest sama zločin. Unatoč protoku vremena, nisam sigurna da i socijalne službe, i sudovi, i psiholozi, i psihijatri uključeni u moj slučaj nisu u prvom planu imali, osim Milanova interesa, i „taj filmić“ umjesto djetetovu dobrobit“, rekla je Seve za H-Alter.

Podsetimo, u pitanju je seks snimak s jahte koji se 2004. pojavio na netu, i zbog kojeg pevačica mesecima nije izlazila iz kuće.

„Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda“, ispričala je Severina za Nedeljnik.

***
Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram