Ruska lepotica: Od prodavačice na pijaci do života u bajci

ruska manekenka
Foto: Elizabeth Pantaleo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ruska manekenka Natalija Vodjanova zablistala je nedavno na reviji modne kuće Balmain gde su se svi divili njenom mladolikom izgledu i besprekornoj liniji. Ova 38-godišnja lepotica i mama čak petoro dece danas živi kao u bajci, a detinjstvo je provela u siromaštvu.

Ruska manekenka Natalija Vodjanova bila je jedna od glavnih zvezda revije modne kuće Balmain u Parizu, uz slavne koleginice Naomi Kembel, Karlu Bruni i Milu Jovović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G. Naida (@green_nai)

Natalija je zablistala u najnovijim kreacijama slavne modne kuće i oduševila publiku besprekornom linijom koju i nakon pet porođaja održava bez problema.

Ovog puta naglasila ju je u ultrakratkoj bež haljini koja joj je pristajala kao salivena, a do izražaja su naravno došle i njene vitke noge.

Može se reći da Natalija danas živi život kao iz bajke, ali nije uvek tako bilo. Naime, ova lepotica rođena je u jednom ruskom selu, a detinjstvo je provela u velikom siromaštvu, pišu na sajtu ShowBuzz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ava ?? (@russianbabydolls)

Radila je na pijaci gde je prodavala voće i povrće. Ipak, tu ju primetio jedan modni agent koji ju je uveo u svet mode. Sa samo 17 godina već je živela u Parizu, a tri godine kasnije njeno se bogatstvo procenjivalo na 20 miliona dolara.

Iza nje je brak s preduzetnikom Džastinom Portmanom, od kojeg se razvela 2011. godine i s kojim je dobila troje dece. Džastinu je razvod toliko teško pao da je zbog toga završio na rehabilitaciji.

„Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Posle smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica“, otkrio je jednom prilikom povređeni milioner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jetaudesupernova

S druge trane, Natalija je nastavila dalje i nakon njega uplovila u vezu s milijarderom Antoanom Arnoom, s kojim je danas u srećnom braku i kojem je rodila dvoje dece.

Inače, Antoan je sin Bernara Arnoa, osnivača kompanije LVMH, a njegovo se bogatstvo procenjuje na više od 80 milijardi dolara i među najbogatijim je ljudima na svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @youngenough

*

*

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashionuer Magazine (@fashionuerr)

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI