Majka troje dece radila u crkvi pa postala striptizeta

Foto: Instagram/mitchellnikole

Ispunila svoju tinejdžersku želju.

Nikol Mičel (36) iz Kalifornije, odrasla je u strogoj baptističkoj porodici i obučavala se da postane vođa svoje hrišćanske zajednice, ali je tu ideju ostavila iza sebe nakon što je shvatila koje je seksualne orijentacije.

Ova majka troje dece priznala je svima da je biseksualna, a nakon toga je shvatila da njeno mesto više nije u crkvi. Odlučila je da ispuni svoj tinejdžerski san i da postane erotska plesačica, prenosi Daily Mail.

Foto: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada svakodnevno deli provokativne fotografije na svom Instagram profilu koji je prikupio 260.000 pratilaca, a ima profil i na OnlyFans, na kojem ih prodaje.

„Uvek sam bila deo crkve i činila sam sve što sam mogla da ispunima svoje zadatke, ali sam vremenom shvatila da više ne pripadam tamo. Ja sam ‘queer’, a moja crkva ne prihvata moju zajednicu.

Imala sam razne želje i odlučila sam napokon zakoračiti u nepoznato i videti kuda će me to odvesti, a odvelo me ovde i jako sam zahvalna“, objasnila je.

Sa svojim suprugom Džonom bila je u braku sedam godina kada je shvatila da je biseksualna, ali kaže da je on u potpunosti prihvatio njenu seksualnost, te da joj pruža podršku na svakom koraku.

„Džon je prekrasna duša. Bio je prva osoba kojoj sam otkrila svoju seksualnost, a on je rekao da je to prirodno i normalno i uvek me je podržavao“, rekla je.

Međutim, njena crkvena zajednica nije to tako dobro prihvatila, što je bio još jedan od razloga da napusti taj posao i okrene novu stranicu u životu.

Sa svojom decom otvoreno razgovara o svom novom poslu.

„Mislim da, kao i svaki roditelj, želim najbolje za svoju decu i nikada im ne bih naudila. Znaju da se bavim modelingom. Mislim da će se, kada budu stariji i kada budu videli moj rad, smejati“, izjavila je Nikol.

***

Bonus video: Tamara – srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram