Lažirala svoje venčanje da bi joj se bivši javio

Foto: TikTok/dieschaklin

Da li ste ikada prošli kroz razarajući raskid? Ako niste, verujte da ćete tek tada znati sve o ključnim fazama kroz koje morate da prođete da biste takve raskide zaista prevazišli. Jedna devojka je na svom TikToku opisala svoju nesvakidašnju fazu gde je čak lažirala sopstveno venčanje, sa sve fotografom, kako bi navela bivšeg da se javi.

Prvo, vaši prijatelji će verovatno pokušavati da vam otmu telefon i blokiraju njegov broj, a onda će vas terati i da se otarasite svih suvenira iz te veze. A, kada se već budete osećali malo bolje, vreme je da mu pokažete šta propušta u vrlo glamuroznom noćnom izlasku, i to noseći vrlo seksi autfit i tim slikama preplavite svoj Instagram profil.

Jedna žena je u tom scenariju otišla predaleko – lažirala je celo venčanje kako bi privukla pažnju svog bivšeg. Ona je na svom TikTok profilu podelila isečke ovog vrlo posebnog dana.

Napisala je: „Sećam se vremena kada sam lažirala svoje venčanje i organizovala profesionalno fotografisanje kako bi on to sve video i kako bi mi se javio.”

Štaviše, nijedno, pa ni lažno venčanje ne bi bilo potpuno bez mladoženje, a ona je platila glumca kako bi mogla da se slika i sa svojim novim „mužem“.

Osim što imaju slike gde su zagrljeni i pored svadbene torte, mladoženja je pevao i serenadu svirajući na klaviru, dok je ona s ljubavlju gledala u njega.

@dieschaklin Worst part is he watched my story and still didn’t reach out 🥴🥴🥴 #fyp #sundayroutine#styleinspo #dayinmylife #foryou #godblessme #godhelpme ♬ Insane – Summer Walker

Ako vam ovo sve ne deluje dovoljno fensi,  video se završava zapanjujućim snimkom „mlade“ kako pozira sa konjem u štali.

Uzimajući u obzir da prosečna cena fotografa koji slika venčanja u Velikoj Britaniji iznosi 1.590 funti, pošteno je reći da je ovaj trik koštao ovu ženu pravo malo bogatstvo.

Njeni pratioci su bili šokirani trudom koji je uložila, samo da bi naterala svog bivšeg da stupi u kontakt sa njom, a jedan korisnik je napisao: „Ne osećam se dobro trenutno jer znam da ima jako ludih žena…“

„Zašto bi se lik javio na dan tvog venčanja?!“ – pitao je drugi korisnik.

„Najgore od svega je što je video moje storije (na Instagramu) i nije se uopšte javio“, napisala je ona.

Treći je dao savet: „Trebalo je da snimaš veridbu lol, kada se venčanje desi, prekasno je.“

Jedna žena je doduše rekla da je uradila istu stvar, ali je ishod bio drugačiji.

„Isto sam uradila, a on se zapravo javio i ‘zaustavio venčanje’ i zamolio me tada da se udam za njega. Sve što je potrebno je prava količina ludosti, dame.“

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram