Venčanica junakinje „Potere“ Eme je nežna, romantična bajka

Foto: Dragan Smiljković

Prelepa Ema Zoronjić, koju pamtimo po spektakularnom znanju koje je pokazala u kvizu "Potera" , udala se u nežnoj venčanici koja nas je oduševila. Ema je sa nama podelila svoj put do savršene haljine, a imala je i dobre savete za sve buduće mlade.

„Kao i verovatno svaka druga devojka, mnogo pre planiranja venčanja sam imala viziju toga kako bih želela da haljina izgleda. Oduvek su mi se dopadali klasični, bezvremenski modeli haljina, od nežnih materijala i bez previše detalja kao što su čipka i cirkoni“, govori Ema za Zadovoljna.rs.

Foto: Dragan Smiljković

Njena venčanica je jednostavna, a ipak raskošna. Krasi je velika, glamurozna suknja, dok je gornji deo posebno upečatljiv.

Haljina je bez bretela, a asimetričnost i slojevitost korseta dodaju na luksuznom utisku.

Foto: Dragan Smiljković

Ema nam je otkrila kako je pronašla venčanicu koja ju je pretvorila u modernu princezu.

„Iako sam ranije za bitne prilike provodila puno vremena tražeći idealnu odevnu kombinaciju, ovog puta to nije bilo slučaj. Na internetu sam istražila salone venčanica i većinu sam odmah otpisala jer sam znala da to što oni nude nije moj izbor“, priča ona.

Posetila je samo jedan salon, ali se ispostavilo da je upravo tamo pronašla ono što je tražila.

„Dve stvari koje su me najviše nervirale u toku potrage su : preveliki izbor venčanica – što je u neku ruku i dobro, ali ako ste po prirodi neodlučni, provešćete previše vremena analizirajući pre nego što odaberete pravi model. Takođe i netransparetnost kad su u pitanju cene. Saloni najčešće cene haljina dele sa mušterijama samo uživo, a raspon cena je izuzetno veliki. Da biste saznali cenu, morate da odete u sam lokal koji je najčešće negde na drugom kraju grada“, ukazuje Ema.

Foto: Dragan Smiljković

Prioritet joj je bio udobnost – nije želela previše usku, neudobnu haljinu koju bi morala sve vreme da namešta, kaže nam.

„Jedino što mi je baš smetalo je bio korset koji nikad do tad nisam nosila, mada takve su sve venčanice. Moram priznati da je osećaj malo čudan sve vreme. Venčanica je pretežno od tila, tako da je bila lagana za nošenje i zaista se nisam pokajala što sam je izabrala. Ne bih apsolutno ništa promenila, prezadovoljna sam samim modelom pre svega, ali i odabirom salona gde sam haljinu iznajmila“, otkrila je Ema.

Foto: Dragan Smiljković

Najzad, ona ima dva ključna saveta ako trenutno planirate svoju svadbu.

Foto: Dragan Smiljković

„Smatram da devojke treba da naprave analizu pre nego što krenu u oblizak salona, da se upoznaju sa reprezentativnim modelima i tako suze izbor na nekoliko mesta. Drugi savet je da, iako su možda u glavi zamislile idealan model venčanice, probaju i neki drugačiji model, jer se može desiti da se pozitivno iznenade. Takođe, smatram da bi najbitniji faktor za odabir haljine trebalo da bude udobnost, nešto u čemu će se mlada na svoj najlepši dan osećati zadovoljno i lepo“, ispričala nam je Ema.

***

Bonus video: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram