Venčanica ćerke Bila Gejtsa zasenila sav luksuz na svadbi

Poznati 17. okt 202109:07 > 10:29
Foto: Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia

Naslednica Majkrosoft imperije, Dženifer Gejts, udala se za 30-godišnjeg Najela Nasara na luksuznoj svadbi u subotu, na grandizoznom porodičnom imanju Vestčester u državi Njujork. Mlada je blistala u romantičnoj Vera Wang venčanici.

Svadba na imanju je zapravo bila drugo venčanje para, jer su se prethodno takođe obećali jedno drugom na tajnoj verskoj muslimanskoj ceremoniji u petak uveče, kako piše Dejli Mejl.

Privatna muslimanska ceremonija održana je u petak u bašti porodičnog imanja od 142 hektara u Severnom Salemu u Njujorku, a onda je u subotu priređena mnogo veća građanska svadba sa 300 gostiju.

Foto: GLH / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon venčanja, Dženifer i njen otac Bil plesali su uz pesme Eltona Džona.

Mlada, koja je nosila haljinu Vera Wang, bila je okružena sa devet deveruša obučenih toalete zimzelenih nijansi.

Foto: GLH / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poslednjih dana na imanju su se izgradili posebni staklenici u kojima je održana zabava za goste.

Napravljen je niz međusobno povezanih prostorija prekrivenih staklom, a mogle su se videti dugačke bele klupe i stolovi ukrašeni ružičastim cvećem.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Subotnju listu gostiju uglavnom su činili prijatelji i porodica, sa nekoliko poznatih ličnosti ili političara. Pozvana je Džordžina Blumberg, ćerka milijardera Majkla Blumberga.

Ekstravagantni dvodnevni događaj je koštao oko dva miliona dolara.

Foto: GLH / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mladoženja Nasar je rođen u Čikagu u porodici milionera, koji navodno vode firmu za arhitekturu i dizajn u Kuvajtu. Dženifer i on postali su par 2017. godine, a povezala ih je zajednička ljubav prema konjičkom sportu.

Kada su objavili veridbu u januaru, Dženifer je nazvala Nasara „jedinstvenim“ i oduševila se njegovom romantičnom prosidbom.

„Apsolutno me je oborio s nogu proteklog vikenda, iznenadivši me na najznačajnijoj lokaciji jedne od naših mnogobrojnih zajedničkih strasti. Jedva čekam da provedemo ostatak života zajedno učeći, rastući, smejući se dok se volimo. Milion puta bih rekla da“, napisala je ćerka Bila Gejtsa.

***

Bonus video: Istorijat ljubljenja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram