Tri letnja autfita koja možete da kopirate od Francuskinja

Žan Damas Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inspiraciju za duge, tople dane potražili smo na profilima omiljenih francuskih modnih influenserki. Izdvojili smo tri klasična autfita koje možete lako da kopirate odećom i obućom iz srpskih radnji.

Parižanke imaju tu moć da od potpuno „običnih“ modnih komada stvore šik autfit koji je istovremeno i udoban.

Zavirili smo na Instagram profile nekih od najuspešnijih modnih influenserki koje žive u Parizu i stalna su inspiracijama ženama širom sveta.

Šta Francuskinje nose ovog leta?

Žan Damas

Ova prelepa dizajnerka po stilu mnoge podseća na modernu Džejn Birkin. Žan je definitivno ikona francuske mode, a nama se dopao njen morski autfit sa farmerkama koje su idealne za vrućine.

Žan nosi efektan bodi i udobnu verziju cipela sa platformom, a neizostavna je i pletena torba.

Svetle letnje farmerke možete pronaći u Lindexu, morski bodi u Zari, udobne cipele u Fly London, dok šik verziju pletene torbe u ponudi ima Mango. Zaokružite izgled naočarima koje smo videli u Beosportu.

Autfit Žan Damas Foto: Slađana Đermanović/Lindex/Mango/Fly London/Zara/Beosport

Leja Sfez

Francuska manekenka i „it“ Parižanka pokazala nam je kako je crno uvek dobar izbor, bez obzira na to što je leto. Francuskinje vole da razbijaju predrasude i udaraju modnu kontru – a to je nekad jako jednostavno.

Manekenka nosi elegantan šorts i bodi, uz klasične naočare i kožnu torbu.

Sličan Patrizia Peppe šorts nađite u Fashion&Friends ponudi, a kombinujte ga uz Pull&Bear bodi, Ray Ban naočare (Watch.rs) i Mona torbu.

Foto: Slađana Đermanović/Pull&Bear/Fashion&Friends/Mona/Watch

Pia

Još jedna francuska influenserka koja uspeva da u svom oblačenju uhvati duh Pariza. Izdvojili smo njen autfit koji je odličan izbor za posao.

Košulja ili bluza i farmerke, uz efektne cipele, su kombinacija s kojom nikad nema greške.

Tiffany u ponudi ima slične sive farmerke, uz koje će odlično pristajati Miss Sixty lepršava bluza (Fashion&Friends), kao i špicaste Shoestar cipele. Dodajte jednostavnu ogrlicu od zlata i male naočare za šik efekat.

Foto: Slađana Đermanović/ Tiffany/Fashion&Friends/Shoestar/Stradivarius/Pandora

***

Bonus video: Kako se rashladiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram