Šta joj je s licem? Kim Kardašijan u šok izdanju na Met Gali

kim karadašijan met gala
Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

To nije ona to je njena senka; Kanje je isisao sve boje iz nje – tako otprilike glase komentari na račun Kim Kardašijan posle njenog neverovatnog autfita na ovogodišnjem Met Gala spektaklu.

Kim se pojavila sva u crnom, ali doslovno – prekrivena crnom haljinom i maskom preko cele glave, a vidi joj se samo kosa.

kim kardašijan met gala
Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznato je da Kim Kardašijan voli da pomera granice i da uživa u pažnji koju privuče svojim autfitom, ali sada je nadmašila i samu sebe. Ovo izdanje šokiralo je sve koji prate čuvenu svečanost u Njujorku.

Met bal ili Met Gala je u modnom svetu ekvivalent dodeli Oskara. To je veče kada dizajneri, modeli i Holivudske zvezde daju sve od sebe u svojim over-the-top modnim kombinacijama, kako bi slavili i skupili novac za izložbu Instituta za umetnički kostim Metropoliten muzeja u Njujorku. Uglavnom postoji tema u skladu sa kojom se svi pozvani i obuku. Neke od prošlih bile su religija, pank… Sada su to razne teme od franšize Matriks, do Kipa slobode, s tim što Kim zaista odskače od svega.

Sada se uveliko na internetu šale na njen račun, pa sumnjaju da joj se nije nešto desilo s licem kad ga je sasvim prekrila, ali pitaju se i kako vidi kroz ovu „masku“.

U svakom slučaju, dok drugi komentarišu, ona u uživa u svom trenutku jer je uspela u onom što je naumila – da iznova bude prva u nečemu i – šokira.

A za sve one koji se pitaju ko je osmislio ovu kreaciju – u pitanju je Demna Gvasalia, kreativni direktor brenda Balenciaga.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI