Pronašla sam kupaće kostime koji maestralno sakrivaju stomačić

Foto: Mega / The Mega Agency / Profimedia; Swimsuits for All/MEGA / The Mega Agency / Profimedia; KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgledaju vrhunski.

Pronalaženje savršenog kupaćeg kostima, nažalost, nije uvek lak zadatak. Ideja nije da se obmotate likrom, već da uz pomoć nekih trikova istaknete najbolje i prikrijete ono što vas eventualno nervira na telu. Pronašli smo savršeno rešenje koje kombinuje lične potrebe (koje nikako ne treba zanemariti) sa željom da pratimo trendove ovog leta – kupaće kostime koji prave efekat ravnog stomaka.

To su zapravo drapirani komadi koji se obavijaju oko tela, obično oko bokova ili stomaka, nekada i struka, kako bi figura izgledala vitkije.

Osim jednobojnih modela (osim crnih nosiće se i sunčano žuti, Barbie roze ili električno plavi) tu su i oni sa cvetnim i pepito dezenima. Za žene i devojke koje traže malo senzualnije kostime, predlažemo da se fokusiraju na duboki V izrez. Pin-up efekat se dobija uz pomoć modela koji nije previsoko izrezan i vezuje se na potiljku, sa nabranim delom koji počinje ispod grudi, a završava se na kukovima.

Ovo su modeli koje smo pronašli u prodavnicama u Srbiji.

Lisca 5.454 dinara

Foto: lisca.rs

Lindex 5.990 dinara

Foto: lindex.rs

Oysho 5.490 dinara

Foto: oysho.com

H&M 3.999 dinara

Foto: 2.hm.com

H&M 3.999 dinara

Foto: 2.hm.com

Reserved 3.799 dinara

Foto: reserved.com

Saint Barth 18.990 dinara

Foto: fashionandfriends.com

Zara 1.990 dinara

Foto: zara.com

***

Bonus video: Trikovi za punđu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram