Pobeda plavuše u crvenom lateksu: Okršaj srpskih modnih blogerki u Milanu

Foto:Screenshot/Instagram/tamara/enaluna/grujic_anastasija

Crveni lateks od glave od pete.

Nedelja mode u Milanu, možda i najprestižnija na svetu, već danima traje, a pored sjajnih kolekcija, imali smo priliku da vidimo i neobične autfite naših influenserki.

Deo u kom smo možda i više uživali od samih revija, jeste moda na ulicama ovog italijanskog grada, a neke od naših najvećih influenserki pokazale su nam aktuelne trendove i modne novitete.

Ena Luna

Ena Luna se pojavila na Dolce&Gabbana reviji u izdanju koje nije moglo da prođe nezapaženo, a naravno, od glave do pete je bila u ovom brendu. Influenserka je privukla pažnju cvetnom kombinacijom. Na sebi je imala sako haljinu, unihop i štikle, i to sve u istom cvetnom printu. Narandžasta torbica je malo odudarala od čitave kombinacija, kao i tamno plave naočare za sunce, ali i ovi detalji su bili D&G.

Tamara Kalinić

Tamara je na Etro reviji zablistala u svetlo roze plišanom odelu koje se sastoji od širih pantalona i oversajz blejzera. Čitavu kombinaciju je začinila crnim detaljima – oko struka je nosila širi kaiš, a tu su bile i sandale sa visokom potpeticom, kao i torbica u obliku srca, sve u istoj nijansi. Međutim, najviše pažnje je privukla Tamarina kosa. Blogerka ju je skratila do iznad ramena.

Anastasija Grujić

Anastasija Grujić se na jednom after partiju u sklopu Milanske nedelje mode pojavila u crvenoj lateks kombinaciji. Na sebi je imala kratku haljinu golih ramena, a najviše pažnje su privukle rukavice koje su išle sve do ramena. Kako bi razbila ovu crvenu kombinaciju, imala je malu crnu torbicu, dok je na licu imala diskretnu šminku i kosu vezanu u rep.

Koja se vama kombinacija najviše dopala?

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram