Pametna narukvica koju obožavaju influenserke širom sveta

narukvica
Olivija Kulpo Foto: Courtesy of Bellabeat/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Među obožavateljkama su se našle i mnoge poznate glumice, preduzetnice i influenserke.

Bellabeat Ivy pametna narukvica je u nekoliko meseci osvojila srca žena širom sveta zbog svog jedinstvenog spoja vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna. Među obožavateljkama su se našle i mnoge poznate glumice, preduzetnice i influenserke.

Foto: Courtesy of Bellabeat/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Olivija Kulpo, američka glumica i modna influenserka koja na Instagramu ima preko pet miliona pratilaca, izjavila je nedavno kako je opsednuta svojom novom pametnom narukvicom. Osim lepog dizajna, oduševljava je to što je konačno pronašla wellness tracker koji se savršeno uklapa u njenu wellness rutinu i istovremeno podstiče na veću odgovornost prema svom zdravlju. Naime, kad joj je Readiness score (pokazatelj spremnosti) nizak, usporiće, a kad ima visok Readiness score, Olivija kaže da zna kako tada može baš sve, pa čak i osvojiti svet, piše Journal.hr.

I sestre Kardašijan obožavaju ovu pametnu narukvicu

Osim Olivije, Ivy nose i sestre Kardašijan. Na nedavnom festivalu Poosh Your Wellness, u organizaciji Poosh portala i Kourtney Kardashian, upravo je Bellabeat Ivy predstavljen kao must-have wellness tracker u životu svake žene. To je zaista unikatan proizvod, a tome svedoče i brojne recenzije koje ističu kako je to jedan od proizvoda koji je postao deo njihovog života. Osim same funkcionalnosti narukvice jedna stvar koja se neprestano ističe je dizajn. Dizajnom ovaj proizvod ne priliči klasičnom pametnom satu, već liči na high end narukvicu.

Može se nabaviti preko interneta.

BONUS VIDEO: Trikovi za punđu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram