Otkrila sam biab manikir i više nikada neću staviti gel lak

Foto:Screenshot/Instagram/harrietwestmoreland

Ovo je njeno iskustvo.

Devojka Hariet Vestmoreland ranije nije mogla da zamisli negu noktiju bez upotrebe gel laka. Međutim, pre nekoliko meseci odlučila je da odmori svoje nokte od ove tehnike i tada je shvatila koliko su postali slabi i oštećeni. Tada je bila sigurna da mora zauvek da odustane od gel laka.

Kada je svojoj prijateljici opisala svoj problem sa noktima, ona joj je preporučila biab manikir. Odlučila je da pokuša i obratila se manikirki Tini Belo kako bi saznala sve o ovom manikiru. Ovo je njeno iskustvo.

Šta su biab nokti?

Kako joj je pojasnila manikirka, biab nokti su kreirani uz pomoć specifične formule mekog gela koji je nežniji od akrila, ali gušći od običnih gel lakova. Ne samo da izgledaju lepo, već imaju i niz dodatnih prednosti, uključujući dodatnu zaštitu i jačanje noktiju, što dovodi i do njihovog bržeg rasta, piše Whowhatwear.co.uk.

Odlični su ako se pravilno koriste, posebno ako imate ružnu naviku da grickate nokte ili su lomljivi. Međutim, važno je da pravilno uklanjate lak jer njegovo guljenje može da ošteti nokte.

Koliko dugo traju?

Biab nokti obično traju od dve do četiri nedelje, ali to zavisi od vašeg načina života.

Koja je razlika između biab manikira i gel laka?

Biab lak ima malo gušću strukturu, ali vizuelni efekat je isti – i dalje ćete imati glatke i sjajne nokte kada izađete iz salona, a dobra vest je da i ove nokte možete da radite same kod kuće ukoliko nabavite opremu za manikir.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram