Najlepši kupaći kostimi koji nikad ne izlaze iz mode: Uložite u njih sad, nosićete ih decenijama

Foto: La Perla via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Za one koji se oslanjaju na stvari koje ne podležu trendovima, na bezvremenske komade u garderoberu, klasični kupaći kostimi koji nikada ne izlaze iz mode su obavezni.

Iako gotovo da nema žene koja je napravila eksperiment sa nekim trenutno aktuelnim modelom, najbolje je investirati u one koji se mogu nositi više godina.

I ovog leta u prodavnicama možete pronaći večne kupaće kostime koji su aktuelni bili pre 10 godina, ali su pun pogodak i danas. Mi smo napravili mini vodič koji će vam olakšati izbor i potragu.

Crni kupaći kostim

Koliko je nosiv, toliko je i sofisticiran. Crni kupaći kostim je kralj kada su u pitanju kupaći kostimi koji nikada neće izaći iz mode. Odlučite se za jednostavan bikini ili elegantan jednodelni; efekat je pouzdano šik.

Kupaći kostim
Foto: zara.com
Kupaći kostim
Foto: zara.com

Gornji deo bikinija – trouglići

Ovaj model je uvek seksi, bilo da se radi o šarenim varijantama s vezicama ili ispupčenim teksturama, reč je o bikini klasiku koji ostavlja dovoljno prostora za prilagođavanje vašem ličnom stilu.

Kupaći kostim
Foto: hm.com

Dvodelni sa visokim strukom

Ovaj model budi nostalgiju za danima kada je ženstvenost na plaži bila imperativ. Duboki donji deo omogućava da se tokom plivanja osećate sigurnije, a kada se upari sa gornjim delom sa žicom, imaćete kompletnu potporu.

Kupaći kostim
Foto: hm.com

Cvetni print

Zabavne šare kao što su šahovsko polje ili tropsko voće se menjaju sa ciklusima trendova, ali cvetni dezeni su uvek omiljeni.

Osim toga, izgledaju posebno dobro kada ih uparite uz slamnate aksesosare kao što su šeširi ili uz sandale od konopca.

Kupaći kostim
Foto: remiks.com

Jednodelni sportski

Kupaći kostim
Foto: remiks.com

Minimalistički, atletski jednodelni kupaći kostim uvek će biti pametan izbor za sunčane dane provedene na moru, ali i pored bazena. Kada završite dan na plaži u istom kupaćem možete krenuti i na piće, dovoljno je da preko nabacite lanene pantalone ili teksas šorts.

Bandeau top

Kupaći kostim
Foto: calzedonia.com
Kupaći kostim
Foto: hm.com

Bikini bandeau je osnovni kupaći kostim zahvaljujući svom laskavom kroju. Iako je često dizajniran bez bretela, lako se stilzuje drugačije uz dodavanje trake oko vrata ili preko ramena. Devojke su oduvek preferirale ovaj model jer ne ostavlja bele tragove posle sunčanja.

Mornarska paleta boja

Kupaći kostim
Foto: calzedonia.com

Obično su u nijansama teget i bele, bilo da se radi o bikinijima ili jednodelnim. Komadi koji sadrže morske motive nikada neće biti demode kada ih nosite na moru, ali i u gradu. Ostavljaju utisak skupocenosti i luksuza, kao i istančanog stila.

Jednodelni bez tračica

Kupaći kostim
Foto: zara.com

Postoji nešto trajno elegantno u jednodelnom kupaćem kostimu bez naramenica. Obožavamo suptilne detalje kao što su prorezi i čvorovi od tkanine, posebno u kombinaciji sa zemljanom paletom boja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram