Monika Beluči nosi hit frizuru koja briše godine

monika beluči frizura
Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Monika Beluči sebi može da priušti isprobavanje raznih frizura jer joj pristaju različite dužine i nijanse. No, trenutni način na koji se stilisti brinu o njenoj kosi možda je i najlepši. Glumica iz Umbrije primer je uspešne čokoladne stepenaste varijante koja pada na ramena i može da bude inspiracija kako da prirodno unesete svežinu, posebno u srednjim godinama.

Fokus je na lepo definisanim krajevima i nijansiranju, na podlogu koja je približna polaznoj, pišu na sajtu City Magazine.

Ovo je, bez sumnje, pravi izbor za žene koje žele volumen i umanjenje efekta starenja. Ukoliko je svaka dlaka na svom mestu, uz jednoličnu boju, svaka promena na licu je primetnija.

U ovom slučaju, kosa može ostati ravna ili biti izvijena, a razdeljak je taj koji pravi razliku – na sredini pruža elegantan izgled, dok onaj na stranu nudi opušteniji efekat.

Najveća prednost ovakvog odabira jeste raznovrsnost.

Kada je reč o nijansi pramenova, brinetama se preporučuje bakarni odsjaj, a umetnica je postepeno šatirana od korena nadole.

Ovakav koloritski pristup naglašava lepotu lica, te ne čudi što se uveliko govori da je ovo jedan od najboljih izbora za Moniku, ali i sve one koji bi da malo ublaže tragove godina s lica.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Pravilno feniranje