Zoi je pokazna vežba ženama koje se plaše da promene frizuru

zoi
Foto: Instagram/zodackwhite

Sara Šekularac, poznatija pod umetničkim imenom Zoi, prava je zvezda naše muzičke scene. Osim po hitovima, sestričina Nataše Bekvalac je poznata i po specifičnom modnom stilu, ali i smelim transformacijama frizure.

Zoi smo prvo upoznali kao ćerku Dragane Bekvalac, odnosno sestričinu pevačice Nataše Bekvalac. Međutim, ubrzo je bilo jasno da ova 22-godišnja devojka ima svoj pečat. Nakon što je 2019. godine izdala prvi singl Eto, za koji je sama napisala tekst, Zoi je jedno vreme živela u Los Anđelesu, tamo nastavila školovanje i bavila se modelingom. Onda se vratila u Srbiju i zapalila našu scenu hitovima Jasno mi je i Bez tebe.

Sa preko 100.000 pratilaca na Instagramu ona rado podeli i poneki originalan autfit ili novu frizuru. A njih baš voli da menja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zoi (@zodackwhite)

Prvo je Zoi nosila razbarušen paž i bila smeđa. Kosu je volela da prebaci na stranu, a uz tu tamnu boju njene svetle oči bi došle do izražaja.

Onda je kosu pustila i ofarbala u plavo, pa joj je se lik otvorio i došao do punog izražaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zoi (@zodackwhite)

Nakon toga, Zoi se odlučila za korenitu promenu i rešila da isproba veliki trend u friziranju – šiške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zoi (@zodackwhite)

Izabrala je one guste koje idu blago ovalno oko lica.

Potom je rešila da opet isproba nešto novo i sasvim se transformisala. Ovoga puta njen izbor je bila kosa malo ispod ramena, dok su šiške ostale slične, ali s blagim prorezom u sredini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zoi (@zodackwhite)

I dok je svaka od ovih frizura kul na svoj način, Zoi nam super pokazuje koliko zapravo kosa menja lik i šta sve možemo ako skupimo malo hrabrosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Pravilno feniranje