Modne greške zbog kojih i najskuplja kombinacija izgleda jeftino

Gucci
Foto: David Dee Delgado / Getty images / Profimedia

Stvari koje će uništiti vaš autfit.

Stilisti često ističu kako za dobar stil nije dovoljno nabaciti na sebe najskuplju odeću. Naprotiv, pravilo „manje je više“ još uvek vlada modnom scenom, a pojedine žene i dalje nesvesno prave greške zbog kojih kombinacije koje nose ne izgledaju dobro. Evo koje su.

Pokazujete previše kože

Seksi stajling ne mora uvek da uključuje otkrivanje previše kože. Pravilo koje savetuju profesionalni stilisti je da se pokaže samo jedan deo tela.

Na primer, ako otkrivate grudi, onda vam noge moraju biti pokrivene. A ako želite da nosite mini haljinu ili suknju i pokažete svoje noge, gornji deo mora biti pokriven.

Imate previše logotipa na odeći

Mali logo na odeći je okej. Međutim, dizajnerski logotipi od glave do pete učiniće da vaša odeća izgleda manje uglađeno i previše upadljivo.

Umesto da nosite Gucci hulahopke, Chanel minđuše i YSL torbu u jednoj kombinaciji, jednostavno izaberite jedan dizajnerski predmet sa logoom.

Ceo autfit u jarkim bojama

Zabavno je igrati se bojama, posebno tokom proleća i leta. Međutim, uključivanje previše jarkih nijansi koje se međusobno ne dopunjuju može biti jedan od načina na koji ćete učiniti da vaša odeća izgleda jeftino. Za promenu, isprobajte monohromatske kombinacije.

Donji veš vam se ocrtava

Jedan od najlakših načina da učinite da vaša odeća izgleda jeftino jeste da nosite donji veš koji se ocrtava na odeći.

Ako odlučite da nosite usku majicu, uzmite grudnjak koji se neće ocrtavati. Isto važi i za gaćice, ako nosite uske haljine ili pantalone, birajte veš čije se ivice neće ocrtavati.

Nosite izgužvanu odeću

Iako se podrazumeva da ne izlazite iz kuće u pogužvanoj odeći, neke žene ovoga se ne pridržavaju. Ali ako želite da izgledate sofisticirano i elegantno, ne možete da nosite pogužvanu odeću i zato pre sledećeg izlaska iz kuće ispeglaje kombinaciju.

***

BONUS VIDEO: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram