Kaput-haljina Šeron Stoun dostojna je kraljevskih balova

Seron Stoun Sharon Stone
Šeron Stoun Foto:Tanjug/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Šeron Stoun bila je prezenterka na dodeli nagrada "Pride od Britain" održanoj u Londonu. Za hladno londonsko veče glumica je odabrala haljinu raskošnog donjeg dela u kojoj bi se na crvenom tepihu dobro osećale žene svih konfekcijskih veličina.

Crna haljina u kojoj je Šeron prošetala crvenim tepihom prestižne ceremonije izgleda kao miks haljine i kaputa te savršeno laska ženskoj figuri. Kreacija sašivena od debljeg materijala ima podignutu kragnu, dugačke rukave i pojas oko struka. Donji deo je voluminozan i seže do poda te podseća na balsku haljinu.

Seron Stoun Sharon Stone
Šeron Stoun Foto:- / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sofisticirani stajling za dodelu nagrada Pride of Britain 63-godišnja glumica upotpunila je s malim crvenim brošem, glamuroznim visećim minđušama i zlatnom torbicom bogato ukrašenom svetlucavim cvetnim aplikacijama.

Pročitajte još:

Dodelom nagrada Pride od Britain odaje se počast ‘neopevanim herojima’ Velike Britaniji na kojoj se televizijske, filmske i sportske zvezde okupljaju kako bi proslavile obične ljude koji rade izvanredne stvari.

Seron Stoun Sharon Stone
Šeron Stoun Foto:Tanjug/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Šeron je uručila nagradu Hassanu Alkhawamu koji je, nakon što je 2017. prebegao iz Sirije u Veliku Britaniju, pomogao drugim porodicama.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram