Ena Luna u Rimu izgleda kao da je ispala iz filma Džulije Roberts

Ena Luna
Foto: Instagram/enaluna

Kao da gledamo prvo putovanje u filmu 'Jedi, voli, moli' - samo mnogo moderniju verziju.

Lagano bismo mogli da stvorimo i haštag #EnaInRome koliko su joj dobre fotke, a o njenim autfitima mogli bismo da pišemo danima.

Naime, Ena Luna već nekoliko dana provodi u Italiji i mi zaista uživamo kroz njene fotografije.

Ako se pitate šta vam treba kada je šetnja ulicama Rima u pitanju, Enin odgovor je definitivno šešir!

Ona na ovoj seriji fotki nosi jednostavan kombinezon koji je obogatila dobrim šeširom, sunčanim naočarima i, naravno, torbom. A, Ena Luna voli Louis Vuitton.

Ali, nije imuna ni na Chanel.

Prvo što primetimo je sigurno njen šareni komplet koji se sastoji iz košulje i šorca, ali tu je i Chanel torba koju u životu treba da ima svaka žena. Ceo luk upotpunila je avijatičarskim naočarima sa rozikastim staklima i dobrim kožnim sandalama.

Ipak, kada je noćni život u pitanju – vreme je za glamur.

Na red je došla vrlo efektna duga haljina sa naramenicama i dubokim dekolteom koja izgleda kao savršen spoj osamdesetih sa Instagram-ejdžom 2020-ih. Uz takvu ciklama boju, dosadno je nositi belo ili crno, tako da se influenserka odlučila za zelenu Bottega Veneta torbicu i Amina Muaddi cipele u istoj boji.

Sutradan se odlučila za nešto ležerniji autfit.

Nosila je duboke bele pantalone i ‘mornarski’ crop top, preko kog je ogrnula beli sako. Novina su i ove fenomenalne Gucci sunčane naočare.

S tim da, ovaj video zapravo pokazuje kako je kada živiš ‘Dolce far niente’ načinom života.

U videu nosi kratku puf crnu haljinu, Gucci sunčane naočare, Gucci kožne papuče i svoju šarenu LV torbu – pa može li jednostavnije, a modernije?

I, za sad bar, imamo još jedan večernji autfit.

Radi se o klasičnoj beloj košulji i vrlo seksi crnoj suknji. Suknja je neproporcionalnog oblika sa tri zlatna dugmeta i velikim izrezom sa desne strane. Ceo luk je podignut na viši nivo, ali bukvalno, uz Gucci roze potpetice. Prosto svaki komad za poželeti.

***

Bonus video: Majdini autfiti za pet dana putovanja – šta da spakujete

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram