Džej Lo anonimno naručila haljinu od hrvatskog dizajnera

Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez se trenutno nalazi u Dominikanskoj Republici. Razlog te privremene selidbe je njen novi film. Tamo snima romantičnu komediju s elementima akcije pod radnim nazivom "Shotgun Wedding".

Film režira Džejson Mur, scenario su napisali Mark Hamer i Liz Meriveter, a Džej Lo je preuzela i ulogu producentkinje uz Elejn Goldsmit-Tomas i svog menadžera Benija Medinu.

Dženifer i Džoš Damel u filmu glume verenike koji organizuju svoje venčanje na egzotičnoj lokaciji, ali grupa kriminalaca njihov dan iz snova pretvara u pravu dramu.

Prilikom snimanja filmova latino diva sve konce voli da ima u svojim rukama pa je tako uključena i u osmišljavanje kostimografije, a za jednu od scena koja bi trebalo da bude ključna izabrala je haljinu hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, piše Zadovoljna.hr.

Džej Lo
Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Korak po korak, Ivan Alduk dospeo je do Holivuda. Njegovu kreaciju nosila je američka voditeljka Bjanka Re na prošlogodišnjoj 77. po redu dodeli nagrade Zlatni globus, a dan pre dodele američka glumica Ejzi Tesfai izabrala je njegovu haljinu za tradicionalno gala veče poznate umetničke organizacije „The Art of Asylum“.

Sada će njegovu haljinu obući i Dženifer Lopez. Međutim, u trenutku kad je dobio zahtev za izradu nove kreacije dizajner nije znao za koga je zapravo kreira.

Crna haljina, Dženifer Lopez
Foto: Ivan Alduk/zadovoljna.hr

„Naš agent koji nas tako uspešno predstavlja na američkom tržištu početkom godine došao je s tačno određenim merama po kojim haljina mora biti skrojena. Dobili smo kratke smernice, a ostatak kreativnosti ostavljen je nama kao timu. Odmah smo znali da je namenjena nekom određenom i očigledno velikoj zvezdi s obzirom na to da nismo odmah dobili ime glumice za koju radimo“, kaže Alduk za Zadovoljna.hr.

Pročitajte još:

Kad je saznao kome je namenjena njegova haljina, oduševljenja nije manjkalo.

„Prionuli smo na posao, odlučili da taj model uvrstimo i u novu kolekciju koju ćemo predstaviti sledeće nedelje jer nas ugovor nije obavezivao na unikatnost pa smo tek naknadno saznali o kome je reč i blago rečeno ostali – paf! Onako, smeh u studiju između mene i mojih koleginica, pa koja fora na temu ‘Jenny from the block’ i ‘Alduk from the block’. Uglavnom, jedva čekamo to sve da vidimo“, rekao je.

Crna haljina, Dženifer Lopez
Foto: Ivan Alduk/zadovoljna.hr

Džej Lo zapravo nije imala mnogo zahteva uoči te saradnje. Tražila je samo da haljina bude crne boje, a Alduk je dobio otvorene ruke po pitanju dizajna.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram