Demi Mur u senzualnom sakou koji se mora oprezno nositi

Demi Moore
Demi Moore Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Na svečanosti održanoj u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku, magazin Wall Street Journal uručio je nagrade najboljim inovatorima u svetu umetnosti, mode, arhitekture, dizajna, tehnologije i brojnih drugih oblasti.

Nagrada se dodeljuje od 2011. godine i prati specijalni broj časopisa koji je posvećen dostignućima laureata, piše Zadovoljna.hr.

Jedan od ovogodišnjih laureata je i dizajner Kim Džons, novi kreativni direktor ženskih i haute couture linija u modnoj kući Fendi. Džons je na dodelu došao u pratnji svoje prijateljice i verne klijentkinje Demi Mur.

Kim Jones i Demi Moore
Kim Jones i Demi Moore Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Očekivano, slavna 59-godišnja glumica za tu priliku odabrala je kombinaciju sa potpisom Fendija. Nosila je tamnoplavo baršunasto odelo u kombinaciji sa neutralnim crnim kratkim čizmama, koje nisu došle do izražaja ispod predimenzioniranih pantalona.

Umesto topa, majice ili bluze, Demi je ispod sakoa nosila samo lagani grudnjak i tako stvorila iluziju dubokog izreza, kakav obično viđamo na haljinama.

Demi Moore
Demi Moore Foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S obzirom na kroj i kombinaciju mekanog somota i svilenkastog satena, u pitanju je vrlo senzualan model sakoa, koji se zbog dekoltea ipak mora nositi s malom dozom opreza zato što je stilizovan na ovakav način.

BONUS VIDEO: Modne ikone – one su menjale svetske trendove