Ćerka Hajdi Klum misli da njena mama nije „kul”

Moda i lepota 06. jan 202208:44 > 19. avg 2022 11:46
hajdi klum
Hajdi i Leni Klum, Foto: Te Veo / Goff Photos / Profimedia

Od onoga što ona zaista misli o svojoj majci supermodelu Hajdi Klum do tetovaža prijateljstva koje deli sa članovima benda Tokio Hotela i njenog minimalističkog stila, otkriveno sve što treba da znate o zvezdi u usponu do osvajanja sveta mode, prelepoj Leni Klum.

Za januarsko izdanje Voguea Nemačke, fotograf Kris Kols nije fotkao samo supermodela Hajdi Klum, već i njenu najstariju ćerku Leni Klum. Njihova zajednička naslovnica označava Leni zvaničan ulazak u svet modela, kao i u javni život.

Privatnost njene porodice je važna za Hajdi. Paparaci fotografije Leni ili njene braće i sestara Johana, Henrija i Lua su uvek bile pikselirane radi zaštite. Ali sada, sa 16 godina, Leni ima majčin blagoslov za svoj debi.

„Šesnaest godina su dobre godine. Ako vam je dozvoljeno da vozite automobil, možete imati i zvanični Instagram nalog i pokazati svoje lice. A da mi bude dozvoljeno da počnem sa naslovnom stranom Vogue-a je suluda privilegija“, kaže Hajdi.

Kao rezultat toga, pridružiće se redovima drugih vrhunskih modela čija deca osvajaju modnu pistu, među kojima su Sindi Kraford i Kaja Gerber, Vanesa Paradis i Lili-Rouz Dep, Džeri Hol i Džordžija Mej Džeger, kao i Kejt Mos i Lila Mos.

Tokom fotografisanja i intervjua sa saradnicom Vogue-a i naknadnog snimanja videa u Berlinu, još bolje je upoznat energični Klum duo. Vogue predstavlja svojih 11 najvećih zaključaka iz upoznavanja sa jednom od najuzbudljivijih novih manekenki 2021. godine.

Leni Klum, Foto: JENS KALAENE / AFP / Profimedia

Leni Klum misli da Hajdi Klum „nije kul“

Na pitanje majke da li misli da je kul ili ne, Leni kaže ne.

„Ponekad se ponašaš vrlo čudno. Na primer, igraš neke plesove. Kul si kada si samouverena, što je dosta vremena. I zabavna. Ali neki od vaših plesova su veoma nekul”, rekla je Leni tada.

Leni Klum je oduvek želela da bude model

„Bilo je samo pitanje vremena kada ću i sama pokušati da postanem model. Prva ponuda je stigla kada sam imala samo 12 ili 13 godina, od brenda koji sam volela da nosim: Brandi Melville. U to vreme sam molila majku, ali nema šanse. Sada shvatam da bi bilo prerano.”

Leni Klum, Foto: Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Leni može da parira energiji Hajdi Klum

„To je ono što je sjajno kad si model. Kod većine drugih poslova morala bih da potisnem svoju ludu prirodu da bih ostavila „profesionalan“ utisak. Kao model, mogu da pustim sve i da budem ono što jesam. Posao je savršen izlaz za svu energiju koju nosim u sebi.”

Leni je učestvovala u veridbi Toma Kaulica i Hajdi

„Tražio je dozvolu od svih nas dece. Doneli smo im doručak u krevet na Božić, on je uzeo prsten, a onda smo se svi jako unervozili kada je mama oklevala na trenutak.” (Hajdi kaže da je ovo uradila da bi bilo uzbudljivije.)

Leni Klum, Foto: Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Leni je uradila tetovažu prijateljstva sa svojim očuhom…

…koju je uradio i njegov brat Bil Kaulic, pevač Tokio Hotela. To su tri male tačke na unutrašnjoj strani njihovih prstiju.

Takođe je želela da ima mečing tetovažu sa svojim dečkom – u ustima

Međutim, Hajdi je to odbila da dozvoli.

Leni svoje trenutne drugove iz razreda poznaje samo preko Zoom-a

„Promenila sam školu tokom izolacije. To je bilo unapred planirano i onda je palo na ovaj glupi datum. To znači da svoje nove školske drugare poznajem samo preko Zoom-a.”

Njen stil je minimalistički

U intervjuu za nemački Vogue, Leni otkriva da nosi „uličnu odeću [pre svega]. Dickies, Wrangler ili bazične komade bez brenda”. Njen orman je prilično prazan i ima samo nekoliko majica, pantalona i sakoa, jer često ima nove stvari i ili daje komade svojoj sestri ili ih prodaje na Depopu. Jedina stvar za koju je vezana su dresovi za hokej na travi koje je ukrala od svog dečka.

„Moja mlađa braća i sestre vole visoku modu sa logotipima — Supreme, Off-White, A Bathing Ape. Manje me zanimaju ti brendovi“, kaže ona.

Leni Klum, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Leni se plaši paukova, pčela i vađenja krvi

„Igle i injekcije“, objašnjava ona.

Hajdi se, s druge strane, plaši Lenine vožnje i ideje da će se jednog dana iseliti, prenosi Vogue.

Klumovi ne kriju tajne jedni od drugih

Na pitanje da li postoji nešto što je Leni uvek želela da pita Hajdi, odgovor je bio ne.

„Osećam se kao da smo najbolji prijatelji i sve joj kažem.“

Njeno ime nije ono što mislite da jeste

Suprotno zajedničkom mišljenju na Internetu, Lenino pravo ime nije Helene Boshoven Samuel, već Leni Olumi Klum. Hajdi nema pojma odakle su ljudi dobili te informacije.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram