Ko je Eduardo, najseksi političar na svetu

eduardo leite
Foto: Felipe DELLA VALLE / AFP / Profimedia

Godinama unazad Eduardo Leite, brazilski kandidat za predsednika, nalazi se u vrhu liste najzgodnijih političara na planeti. I dok žene širom sveta uzdišu za njim, on je u srećnoj vezi sa - muškarcem.

Jedan od vodećih brazilskih političara, kandidat za predsednika Eduardo Leite objavio je ove godine da je gej. Taj njegov potez mnogi slave kao trijumf nad predrasudama u zemlji čiji aktuelni predsednik za sebe ponosno kaže da je homofob.

„Ja sam gej – i ja sam guverner koji je gej, a ne gej guverner. Kao što Obama u Sjedinjenim Državama nije bio crni predsednik, već predsednik koji je bio crnac. I ponosan sam na to“, rekao je Leite, 36-godišnji guverner južne države Rio Grande do Sul.

On je pritom objavio i fotografiju sa svojim dečkom, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama. U pitanju je doktor Talis Bolzan. Zajedno su proslavili početak 2022. godine uz reči – 2022. puna ljubavi u srcima svih nas.

Talis, koji je takođe podelio ovu fotku na svom Instagram profilu, iskoristio je trenutak da i sam deklariše.

„Hvala ti što je jedna faza og života završena. Srećna Nova godina. Volim te“, napisao je doktor.

Tako je zgodni Eduardo raspršio snove mnogih žena, pa im jedino preostaje da priznaju da mladi Brazilac ima dobar ukus.

Pritom, Leite je jednom prilikom izjavio da bi želeo da seksualna orijentacija ne bude problem u Brazilu. Nakon toga on je dobio veliku podršku aktivista i kolega političara., ali bilo je i onih koji u svemu vide samo marketinški potez.

Leite je rano započeo svoju karijeru u politici. Bio je gradonačelnik Pelotasa, grada na jugu Rio Grande do Sula. Dok je bio na čelu svog rodnog grada, on je modernizovao mnogo toga i imao veliku podršku. Pre toga je obavljao funkciju sekretara Gradske kuće, odbornika i predsednika Gradskog veća, takođe u Pelotasu.

Studirao je na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, a sada je u trci za prvog čoveka Brazila.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram