Brus koji se ne vidi ispod bele majice, a nije ni beo ni bež

boja brusa
Pod belom majicom; Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Logično bi bilo da se pod belom majicom nosi takođe beli brus, međutim, ispostavilo se da to nije najsrećnije rešenje. Bež nijanse su bolja opcija, a neke će iznenaditi da se crvena nekad jako dobro stapa s bojom kože. Pritom ima onaj seksi efekat zbog kojeg se osećamo bolje i samouverenije.

Iako je reč o jarkoj, upečatljivoj boji, crveni brus se s belom majicom stapa jednako dobro kao i grudnjaci u boji kože ili mesa.

“Koža ima crvene tonove, pa se crveni grudnjaci prilično dobro stapaju pod belom košuljom”, otkriva Adrien Koleon Gaskel, predstavnica francuske kuće donjeg veša Simone Perele.

Ipak, pre nego se odlučite da isprobate ovaj trik važno je da obratite pažnju na podtonove – izbegavajte nijanse koje vuku na pink ili ljubičasto, jer postoji značajna razlika između efekta crvenog i roze grudnjaka.

Pročitajte još:

Bolje potražite grudnjak tamno crvene boje (bliže bordo), koji bi mogao da bude mnogo bolje rešenje za belu košulju čak i od belog i bež brusa.

S belim brushalterom, iako zvuči kao logičan izbor za belu košulju, često dobijamo kontraefekat i torzo nam izgleda kao jednolična masa, dok grudnjak bež boje jeste vrlo praktično rešenje, ali nedostaje mu doza seksepila, piše 24sata.hr.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram