Brižit Makron pokazala kako se nosi „gola haljina“

brižit makron
Foto: Lionel BONAVENTURE / AFP / Profimedia

Brižit i Emanuel Makron ugostili su nedavno nemačku kancelarku Angelu Merkel u jednom dvorcu na jugoistoku Francuske. Tom prilikom Brižit je pokazala kako se nosi čuvena „gola haljina“

Angela Merkel je posetila francuskog predsednika kako bi razgovarali o učvršćivanju veza između Nemačke i Francuske, kao i o brojnim aktuelnim evropskim i međunarodnim problemima. Prvoj ženi Nemačke i Evrope dobrodošlicu je poželela i prva dama Francuske Brižit Makron, ali sa obavezne udaljenosti, kako to nalaže trenutna situacija.

brižit makron
Foto: MICHAEL KAPPELER / AFP / Profimedia

I za ovu priliku Brižit se držala proverenog modnog recepta i francuske šik klasike.

Pročitajte još:

Omiljeni kroj haljine francuske prve dame ovoga puta bio je u nude nijansi s kopčama oko struka. To je ovom kratkom modelu dalo još bolju formu, a ravan kroj učinilo strukiranim.

Klasičnu elegantnu haljinu kratkih rukava Brižit je uparila uz vanvremenske ženstvene salonke na tanku potpeticu modne kuće Louis Vuitton, takođe u nude nijansi.

Ovo modno izdanje Brižit Makron bez sumnje je najbolji dokaz da i prve dame mogu nositi „golu“ haljinu, odnosno haljinu u boji kože, kada se nosi sa stilom i kada se izaberu primereni kroj i materijal.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram