Bravo za devojku koja se venčala u haljini od 400 dinara i izgledala je prelepo

Foto: TikTok/jilly_lynch

Ko kaže da venčanica mora da košta čitavo bogatstvo?

Štedljiva mlada je impresionirala TikTok korisnike nakon što je otkrila da je pronašla svoju venčanicu za samo 3,75 dolara, odnosno 417 dinara.

Džilijan Linč, iz Ohaja, udala se za svog partnera s kojim je 13 godina u vezi. Ona je za tu priliku odlučila da ode u prodavnicu polovne robe da potraži svoju haljinu i i rekla je da „nikada nije razmišljala“ o odlasku u prodavnicu venčanica.

„Pošto se trudim da štedim, to je bila samo opcija“, rekla je Džilijan.

Par je rekao da nikada nije želeo veliko venčanje, odlučivši se za mikro venčanje sa samo 30 gostiju u Arizoni, gde živi većina njihovih prijatelja i porodice. Linč, koja često objavljuje svojae jeftine ulove na TikTok-u, znala je da želi nešto jednostavno i belo i nadala se da će izbeći tradicionalnu komplikovanu venčanicu.

@jilly_lynch

so happy with all these finds 🤍

♬ original sound - Jillian

Nakon što je pretražila nekoliko prodavnica, buduća mlada je našla potpuno novu haljinu – sa etiketama – tačno mesec dana pre venčanja. Prvobitno po ceni od 4,99 dolara u prodavnici polovne odeće, cena je snižena na samo 3,75 dolara.

Foto: TikTok/jilly_lynch

U međuvremenu, stvarna maloprodajna cena za ovaj potpuno novi model nastao u saradnji dizajnerke Kamile Koeljo sa brendom Revolve iznosi 220 dolara.

S obzirom na to da haljina nije bila baš u njenoj veličini, ona je platila skoro 30 puta više od prodajne cene prepravku, to je sužavanje – čitavih 110 dolara. Zatim je upotpunila izgled sa retro potpeticama od osam dolara. Ukupan iznos za njen svadbeni stajling: 121,75 dolara.

@jilly_lynch ♬ Put Your Head On My Shoulder - Paul Anka

Stotine hiljada korisnika TikTok-a pratilo je početak njenog venčanja i pohvalilo ‘uštedu’ koju je postigla.

„To je savršenstvo“, rekla je jedna korisnica, a prenosi NYPost.

„I dalje 115 dolara u poređenju sa 5.000 dolara“, istakla je druga. „Tako neverovatna haljina i cipele. Veoma elegantan izgled.”

„Želim ovo da uradim“, dodala je druga korisnica.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram