Bajka u Toskani: O raskošnoj venčanici Nine Seničar piše i Vogue

Foto: AXELLE WOUSSEN/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia

Srpska lepotica blistala je u minimalističkoj venčanici!

Nina Seničar udala se za holivudskog glumca Džeja Elisa u Toskani, a o njenom venčanju pisao je i Vogue.

Srpkinja je blistala u svedenoj, ali raskošnoj Dolce&Gabbana venčanici bez bretela, sa seksi šlicem, dok je kosu podigla u jednostavan rep.

Njen izabranik nosio je odelo u boji vina. Nina i Džej, koji glumi u hit nastavku filma Top Gun, upoznali su se pre pet godina u baru u Los Anđelesu.

Nakon pet godina veze, Džej je zaprosio Ninu uz zalazak sunca na plaži Dreamland na Baliju u januaru 2019. i ubrzo su počeli da planiraju venčanje.

„Oduvek smo znali da želimo da se venčamo u Italiji jer je odlazak tamo bilo prvo zajedničko putovanje“, objašnjava Nina.

Njih dvoje su otišli ​​u Italiju da traže lokaciju za venčanje u junu 2019, putujući nedelju dana od Rima do Toskane i razgledajući oko 15 mesta i vila usput. Na kraju su se odlučili za Vilu Mangiacane, imanje okruženo vinogradima i maslinicima u malom gradu zvanom San Kasciano u Toskani.

Međutim, zbog pandemije su čak dva puta odlagali datum venčanja.

Nina je od početka imala ideju o tome kakvu haljinu će nositi.

„Želela sam jednostavan, sivo beli svileni materijal bez čipke i sjaja, ali u isto vreme nešto klasično, vanvremensko i elegantno“, kaže ona.

Za to se obratila dizajnerskom timu Dolce & Gabbana.

„Stilista Apuje Kalu mi je pomogao da koordiniram sa Dolčeom tačno ono što sam želela i tim je bio neverovatan! Odmah su shvatili šta imam na umu, a kada sam prvi put videla skice, izgledale su baš onako kako sam to zamislila. Apuje i ja smo se sastali sa timom u Los Anđelesu radi merenja i da pogledamo uzorke boja i uzorke tkanine. Zatim smo uradili dve probe u Milanu sa Luciom Di Rosom i dizajnerskim timom i jednu u Firenci i haljina je bila spremna. Veliki til koji je bio ispod haljine je zapravo uzet iz njihove kolekcije Alta Moda“, otkrila je za Vogue.

Gosti su zamoljeni da nose zemljane tonove za ceremoniju, koja se održala tokom zalaska sunca. Kada su svi ušli na imanje, upućeni su u baštu gde su ih dočekali specijalnim pićima. Zatim su ih zvuci gudačkog kvarteta odveli u dvorište gde su zauzeli svoja mesta. Nina je hodala do oltara uz pesmu Frank Ocean – Thinkin Bout You.

Nakon ceremonije, gosti su se preselili kraj bazena na koktele sa pogledom na brda Toskane, a onda je usledila i večera.

„Na samom početku večere zamolila sam sve goste da probaju rakiju“, kaže Nina.

„To je poznato srpsko piće koje je tradicionalno piće više od sto godina. Time je započela celovečernja zabava“, rekla je za Vogue.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram