10 stvari koje svaka žena u Srbiji treba da nauči od Ruskinja

Ruskinje
Foto: Guibbaud-Guignebourg/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovo su karakteristike Ruskinja zbog kojih im se svi dive.

Ruskinje su neustrašive i jake žene. Poznate su po lepoti, odličnom ukusu za modu i umetnost. Evo nekoliko stvari koje bi Srpkinje mogle da „pokupe“ od Ruskinja i da pokušaju da implementiraju u svoj život.

Obuci se da impresioniraš

Foto: Courtesy of Michael Kors/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ruskinje nemaju odeću za „lenji dan“. One svakodnevno nose lepu odeću, i ne čekaju posebnu priliku da bi se dobro obukle. Ne čekajte vikend da obučete te štikle ili novu seksi haljinu koju ste upravo dobili. Za Ruskinje ne postoji „preterano sređena“ varijanta, ali ako su obučene apa drapa, to može biti problem. Dodajte neke šarene stvari u svoj ormar i uvek zapamtite da upotpunite autfit aksesoarima!

Razmazi sebe

Ruskinja zna kako da voli sebe, ona odlazi na razne tretmane ne da bi izgledala dobro za druge, već da bi se sebi svidela. To ne znači da morate da trošite tone novca na šminku, ali higijena i uredan izgled uvek treba da budu na prvom mestu.

Sklanjaj se od drame

Ruskinje ne troše vreme na razna pitanja, probleme ili neslaganja. Iako su njeni načini komunikacije možda „nemilosrdni“, ona smatra da je vreme novac. Tako da će uvek izabrati iskrenost i sklanjaće se od bilo kakve drame.

Neka ti partner bude oslonac

Kanađanke žele da budu nezavisne i to je super. Ruskinje uglavnom puštaju partnera da im bude oslonac i ne beže kad im on pokazuje znake naklonosti. One cene pažnju koju dobijaju i ne dozvoljavaju muškarcu da ih tretira sa nepoštovanjem. Ono po čemu su Ruskinje karakteristične je njihov snažan karakter koji najviše dolazi do izražaja u teškim vremenima. Emocionalno ili finansijski, poznato je da ove žene hrabro podnose bol i gubitak. Uprkos tome, one mogu biti najnežnije majke i najbrižnije žene.

Budi hrabra

Ruskinja nikada neće dozvoliti da je neko gazi. Čak i ako ste je u najmanju ruku omalovažavali, ona će vam sasuti sve u lice. Ponekad ovo može delovati kao agresivno ponašanje, ali treba da znate da je ona vaspitana da dovodi u pitanje autoritet i da verovatno nema poverenja u sve i svakoga.

Ne plaši se da kažeš šta misliš

Ako ikada iznervirate Ruskinju, nemojte se iznenaditi ako ona počne da viče. Možda će to delovati malo neotesano, ali za nju je istina efikasnija od razgovora u kom se stvari ne nazivaju pravim imenom.

Budi odana

Ruskinju je jako teško zavarati, a ako pokušaš da je izdaš, vaši odnosi neće biti isti, a poverenje će izbledeti. Sve Ruskinje stavljaju svoju porodicu na prvo mesto, tako da nikada ne ogovarajte njene rođake. Ako imate kvalitete, možda ćete i vi jednog dana dobiti isti tretman.

Nauči da kuvaš

Ruskinje vole kuvanje, to je deo njihove kulture. Babuške (bake) će naučiti svoje devojke kako da kuvaju. Ako vaše veštine u kuhinji nisu tako sjajne, uvek možete da naučite tako što ćete pohađati kurs kuvanja ili potražiti recepte na internetu.

Poštuj starije

.

Od malih nogu Ruskinje se uče da poštuju starije. Uvek persirajte starijima i uzmite u obzir njihov savet jer oni znaju šta je najbolje. Podrazumeva se da u javnom prevozu odmah ustanete čim vidite da je ušao neko stariji od vas.

Ne dolazi u goste praznih ruku

U Rusiji se u goste ne odlazi praznih ruku. Donoseći nešto, pokazujete znak poštovanja i zahvalnosti za poziv. Nije teško kupiti nešto na putu do kuće prijatelja, makar to bila obična čokolada ili flaša pića.

***

Bonus video: Teta Mrazice prikupljaju pomoć i dele novogodišnje paketiće deci slabog materijalnog stanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram