„Uhvatila sam dečka u prevari zbog rečenice njegove majke“

Foto: TikTok

Devojka je na Tiktoku ispričala kako je saznala da je dečko vara zahvaljujući njegovoj mami. Naime, ona je dugo sumnjala, ali nije uspela da ga uhvati na delu - dok mama nije izbrbljala nešto nezgodno.

Nakon nedelja poricanja, muškarac je uhvaćen u prevari – a njegova bivša devojka, koja je sve ispričala na Tiktoku, sada je čak drugarica sa ljubavnicom.

@llcoolscharf

tlktok muted my vldeo for some reason so here it is with sound #why #whywasitmuted #iDidntEvenSwear #single #dating

♬ original sound – Lauren Scharf

Devojka je na početku svoje ispovesti objasnila kako je njen dečko, s kojim je bila četiri meseca u vezi, bio vrlo otvoren o svojoj prošlosti.

Ispričao joj je da je bio neveran u prethodnim vezama, ali je rekao da se promenio. Čak joj je pomenuo izvesnu Mišel, koja mu je bila „kombinacija“.

Rekla je da njen dečko imao mnogo drugarica, uključujući devojku koja se zove Didžej iz njenog rodnog grada.

„Sve je išlo dobro. Jasno smo ozvaničili vezu na društvenim mrežama, kada sam dobila poruku od Mišel“, govori.

Mišel ju je upozorila da joj je dečko serijski varalica, ali je to shvatila sa rezervom misleći da je Mišel ljubomorna. Mišel joj je rekla još nešto – da je sve bivše devojke prevario sa ženom po imenu Didžej.

„Bio je transparentan u vezi sa Mišel, ali mi je rekao da je njegov odnos sa Didžej platonski. Zato sam uradila nešto na šta nisam ponosna, ulogovala sam se na njegov Instagram“, nastavlja.

Tamo je pronašla poruke između njega i Didžej, a on je svojoj „drugarici“ rekao da želi da „vodi ljubav s njom celu noć“. Suočila se sa dečkom, ne pominjući da je videla Instagram, a on ju je opet uverio da je Didžej samo prijateljica.

„Sledeće subote mi je rekao da je razgovarao sa Didžej i da mu je rekla da zna da se viđa sa nekim i da joj je jako drago“, nastavlja.

Nakon što je odlučila da mu veruje, sledeći dan se sve razotkrilo – kad je nazvao svoju majku.

„Zvao je mamu da joj poželi srećan Dan majki, a jačina tona njegovog telefona bila je VRLO glasna, i čula sam kako mama kaže ‘pa Didžej dolazi ove nedelje u grad’. I onda sam ga gledala kako izbezumljeno pritiska dugme za smanjivanje jačine zvuka“, rekla je.

Devojka kaže da je tada pokušao da je napravi ludom, ali je objasnila da je videla njegove Instagram poruke – na šta je odgovorio „koje“. I to je bio kraj.

@llcoolscharf

Final bits of the #storytime of how I found out my BF was cheating on me from his mom. #girlpower #womensupportingwomen #feminism

♬ original sound – Lauren Scharf

Ona je zatim kontaktirala „drugaricu“ Didžej – a ispostavilo se da ni ona ništa nije znala o njoj. Zbližile su se u mržnji prema nevernom dečku.

„Pošto sam otišla kući u rodni grad, našle smo se na kafi i otišle ​​na čas joge, bilo je zaista zabavno – i dalje smo u kontaktu do dan danas“, rekla je.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram