Sad znamo koji znak je šampion u varanju

znak koji najviše vara
Foto: Profimedia

Skorašnja studija koju je sprovela jedna veb stranica za upoznavanje partnera otkrila je koji se horoskopski znakovi najčešće upuštaju u preljubu.

Sudeći prema rezultatima, apsolutni šampion u neveri je – Strelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su Strelci na glasu kao vrlo lojalni i verni partneri.

Pročitajte još:

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljubu nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim. Zanimljivo je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslednjem mestu lestvice preljubnika. Naime, oni prosto ne stignu da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele da ostvare.

Zašto Strelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kog varaju, ali kada oseti da ga ne poštuju i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje da razmišlja postoji li za njega neko bolji. Time sebi otvara put za neveru.

Kako nanjušiti prevaru?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljube kod njega možete primetiti da bi se sve više svađao, upušta se lako u sukobe koji ne vode nikuda. On tako ispoljava grižu savesti koja ga muči zbog nevere.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram