Kako da znaš da li će tvoja onlajn veza da zaživi

upoznavanje aplikacije
Foto: jamesjagger / StockimoNews / Alamy / Alamy / Profimedia

Nagađanje da li smo ostavili dobar utisak na devojku ili dečka koga smo upoznali traje vekovima unazad, samo je menjalo oblik i u moderno vreme prešlo u domen interneta. Činjenica je da je pandemija umnogome promenila način zabavljanja, u godini bez starih, dobrih izlazaka. Ukoliko ste iskusili nove trendove, složićete se da nije uvek lako prepoznati nečija osećanja i namere preko žice, a upoznavanje uživo je ponekad na dugom štapu. Razloge za odlaganje možemo tražiti u i dalje prisutnom strahu, ali i promenljivom vremenu. Stručnjak za muško-ženske odnose Kris Plen otkriva povoljne znake u početku virtuelnog poznanstva.

Obično brzo odgovara na poruke

Kada se nekome dopadate, ta osoba ne želi da vas drži u neizvesnosti. Stoga, ili odgovara na poruku u roku od prvih 5 minuta, ili stavi do znanja da je trenutno u gužvi. Pored toga, pozitivan utisak koji je stekla najčešće znači da želi da ostane u kontaktu sa vama, pišu na sajtu City magazine.

Često se dopisuje

Čak i kada je u poslu, osoba koja je zainteresovana za upoznavanje pronaći će vreme za dopisivanje. Trudi se da ne bude nedvosmislena, već ste joj jedan od prioriteta.

Pročitajte još:

Koristi smajlije

Iako se komunikacija odvija digitalno, smajliji su tu da otkriju da li postoji interesovanje ili ne. U prvom slučaju, vremenom su srca sve više zastupljena. Ideja je da se posveti vreme i pažnja, što obična poruka ne emituje.

Posvećuje pažnju

Dopisivanje može biti ili u vidu dugih poruka u kojima sve kaže, ili kratkih rečenica, ali krajnji utisak je da je inboks preplavljen. Naravno, svaki dan donosi novo uzbuđenje i budi se znatiželja. Kada je potencijalni partner zainteresovan, pažljivo će sve iščitati i redom odgovoriti.

Prilagođava se

U današnje vreme postoji puno kanala komunikacije, i svako ima svoj omiljeni. Poruke, pozivi u kasne sate, ili nešto treće, osoba u kojoj ste pobudili interesovanje bez pogovora će prihvatiti ono što vam prija. Najvažnije je da razgovor i upoznavanje teče.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram