I prva dama kao Barbika – ni Tamara Vučić nije odolela filteru koji je zaludeo svet

tamara vučić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filter kome mnogi nisu odoleli precizno pogađa karakter i stil.

Barbimanija je osvojila svaki kutak planete, film o najpopularnijoj lutki obara rekorde u bioskopima, sve oko nas je ružičasto. Svetom hara i jedan Barbi filter, apsolutni hit na društvenim mrežama, kome nije mogla da odoli ni prva dama Srbije Tamara Vučić.

Ne znamo da li se Tamara igrala s Barbikama kad je bila mala, ali se ludo zabavlja na svom Instagramu, gde je na trenutak svratila u Barbilend.

Aplikacija radi tako što na osnovu vašeg izgleda, boje kose i očiju procenjuje koja ste Barbi: da li originalna plavuša u glamuroznoj garderobi sa pink detaljima ili pak neka od njenih prijateljica.

„Go with the flow”, napisala je Tamara uz fotografiju zgodne brinete koja podseća na nju, ne samo likom, već i stilom: braon pantalone, savršeno skrojen bež sako i košulja nežno roze boje, u skladu sa temom, piše hello.

Foto: Printscreen/ Instagram/tamara.vucic.serbia

Nedavno je stajlingom Tamara Vučić pokazala šta čita i koliko joj najtoplije godišnje doba prija, a jedan video na njenom Instagram profilu pokazuje da prva dama u svemu pronalazi oblik srca.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram