Tamara Vučić na Nedelji visoke mode u Parizu u najglamuroznijem izdanju do sada

tamara vučić
Foto: TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ/

Zelena haljina od tila sa mnogo šljokica.

Nedelja visoke mode u Parizu održava se od 3. do 6. jula, a ovog puta i Srbija ima čime da se pohvali na ovoj prestižnoj manifestaciji. Naime, novu kolekciju „Žar-ptica“ predstavio je i srpski dizajner Stefan Đoković.

Reč je o glamuroznim kreacijama s detaljima od šljokica, štrasa, trodimenzionalnih cvetića i resa jarke palete boja – od žute i metalikkoralne do bordo i crne i zlatne.

Foto: Printscreen/Instagram/tamara.vucic.serbia

Reviji je prisustvovala i Tamara Vučić, koja je na svom Instagram profilu podelila detalje sa Stefanove revije, te svoje impresije, ali smo imali prilike i da zavirimo u otmeno modno izdanje prve dame Srbije za ovu priliku.

Tamara je izabrala upravo toaletu sa potpisom Đokovića, a reč je veoma efektnoj i neobičnoj kreaciji u specifičnoj tirkiznoj nijansi koja odlično pristaje njenom tenu i kosi.

Foto: Printscreen/Instagram/tamara.vucic.serbia

Haljina je midi-dužine, gornji deo u formi topa, budući da nema ni rukave i bretele, a otkriva liniju ramena, donji je A-kroja i urađen je od tila, tako da podseća na popularne tule suknje. Cela je ukrašna šljokicama i perjem.

Foto: Printscreen/Instagram/tamara.vucic.serbia

Tamara ju je upotpunila jednostavnim srebrnim salonkama i clutch torbicom, te visećim minđušama, a opredelila se i za holivudske, raskošne lokne i nešto jaču šminku nego inače.

Foto: Printscreen/Instagram/tamara.vucic.serbia

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram