Verica Rakočević je bila Beograđanka za kojom su se svi okretali, a evo kako je izgledala 1966.

Verica Rakočević Foto: Zoran Lončarević

Živi sad i ovde, a izgleda odlično kao i tad.

Jedna fotografija Verice Rakočević iz mlađih dana otkriva da u Beogradu svojevremeno nije bilo lepše devojke od nje. Modna kreatorka Verica Rakočević nikada se nije opterećivala godinama i brojevima iz lične karte.

Na njoj se godine ne vide, uvek izgleda fenomenalno, a tome je sigurno doprinelo i uživanje u ljubavi i životni stil.

Kao što i njeno zanimanje govori, moda je njena strast i ljubav, a pored toga što uvek ima fantastičnu modnu ideju za žene svih godina, ona nam svojim stilom života i ljubavlju s 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem. pokazuje kako se živi punim plućima, prenosi glossy.

Verica Rakočević Foto: Privatna arhiva
Verica Rakočević Foto: Privatna arhiva

“Vrlo sam svesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti sa mlađima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35, 40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne sme da joj se vidi nijedan delić tela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osećate”, istakla je Verica za Kurir TV.

Ona je i u mladosti bila žena izuzetne lepote, a jednom prilikom podelila je fotografiju iz devojačkih dana.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević Foto: Facebook

Posredi je, preciznije, fotografija iz 1966. godine, kada je Verica imala svega 19 godina i, kako je napisala, tada je bila maturantkinja Devete gimnazije, koja je maštala o karijeri pisca.

“Maštala o karijeri pisca, a život je imao druge planove za nju…”, napisala je Verica u opisu fotografije.

Jedno je sigurno: bila je i ostala prirodno prelepa.

Kada semo nedavno pozvali Vericu da proćaskamo o tome zašto žena ne sme da pretera u poštovanju takozvanih modnih pravila posle 50, rekla je iskreno za Zadovoljnu:

„Da se razumemo, ja sam svesna svojih godina. Moj suprug smatra da mi dobro stoji mini-suknja i kraći šorts, ali granice postoje. Volim da mi neko kaže da sam lepa, ali neću da se slikam za novine kao da imam 25 godina. Ja sam esteta, ali imam sedmoro unučadi. Volim dobro da izgledam, idem na vežbanje i na tretmane, ali trudim se da ne ispadnem budala i da ne umišljam. To na ženi nije lepo.“

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram