Kako funkcioniše tretman kojem Verica Rakočević duguje „večnu mladost“

Foto: Instagram/verica.rakocevic

Sada znamo tajnu njenog mladolikog izgleda.

Modna kreatorka Verica Rakočević u osmoj deceniji održava svoj mladalački izgled.

Pored genetike, Verica često zna da ugodi sebi i da radi na svom izgledu, pa ne krije čemu se sve izlaže kako bi zadržala mladolikost.

Rakočević je sada objavila fotografiju sa jedne klinike, na kojoj je obavijena maskom i ima kapu na glavi tokom procesa povećavanja količine kiseonika u telu.

Foto: Instagram/verica.rakocevic

„Na biološkom tretmanu sa hiperbaričnim anonizanom. Moj omiljeni“, napisala je kreatorka.

„Nikada nisam bila opterećena izgledom zbog izgleda, ja sam bila opterećena snagom zbog godina. Dođete na trenutak i kažete imam 74 godine, a onda nekako nagi stanete ispred ogledala i kažete: ‘Okej, mene ne boli ni kuk, ni koleno’“, rekla je Verica jednom prilikom.

Tretmani kože kiseonikom su u poslednjih godinu-dve najpoplularniji tretmani lica na zapadu, između ostalog i zbog toga što se koža tretira prirodnim putem, a efekti su isti kao kod mezoterapije iglama. „Gradska koža“ gladna kiseonika, izmučena vazduhom u zatvorenom prostoru i smogom, nakon ovog tretmana dobija svežinu kakva se ne postiže tako lako drugim metodama.

Kiseonik džet (Oxy jet) kojim se vrši takozvana akva-abrazija je u stvari savršena kombinacija prijatne masaže lica i ubrizgavanja čistog kiseonika pod pritiskom u ćelije dermisa. Osim toga ovaj vodeni piling dalje otvara put boljoj apsorpciji preparata koji se nanose na kožu i zajedno sa kiseonikom penetruju u dublje slojeve.

Kiseonikom se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne sjaj i da se koža nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama koje se putem vodenog džeta ubrizgavaju u dermis zajedno se samim kiseonikom.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram